FC PSV-leden interviewen Davy Pröpper

Artikel
FC PSV-leden interviewen Davy Pröpper

Ruim 200 FC PSV-leden stuurden ons een vraag voor Davy Pröpper. De leukste twee vragen kwamen van Siem van den Wijngaard uit Gemert en Sjors Broekman uit Nuenen. Zij mochten de middenvelder van PSV interviewen.

Interview met Davy Pröpper
Na afloop van de ochtendtraining schoof Davy aan tafel bij Siem en Sjors. Siem wilde weten of Davy nog op vakantie was geweest met zijn broer Robin. "Nog niet, maar dat gaat nog gebeuren!" Sjors droeg een shirt met Pröpper op de achterkant en was benieuwd welke naam Davy op zijn shirt zou willen hebben. “Zinedine Zidane is altijd een groot voorbeeld voor me geweest. Zijn naam zou ik wel op een shirt willen”, zei Davy. Na hun eigen vragen mochten Siem en Sjors nog meer vragen stellen. De antwoorden lees je in het nieuwe FC PSV Magazine welke half oktober in de bus ligt.

Wil jij ook een speler van PSV interviewen?
Binnenkort nodigen we weer twee leden uit om een speler van PSV te interviewen. Welke speler volgende keer aan de beurt is, blijft nog even een verrassing. Houd je mail in de gaten voor meer informatie. Ontvang je geen mail van FC PSV? Laat het weten via fc@psv.nl.