Even voorstellen: SoccerLAB

Artikel
Even voorstellen: SoccerLAB

SoccerLAB ontwikkelt complete ‘athlete & team management systems’, mét geïntegreerde videoplatformen. Clubs en federaties van over de hele wereld maken gebruik van het modulair softwareplatform om alle relevante data te centraliseren, te analyseren en te visualiseren. Dit maakt van SoccerLAB een systeem dat door alle medewerkers van een club kan gebruikt worden; van technisch directeur over coaches, scouts, video analisten, medische staf, spelers tot en met de ouders. Koen Beyen over het bedrijf.

Wat maakt uw bedrijf bijzonder?
“Onze slogan is ‘Always a step Ahead’ en dat is iets dat we ook met recht en reden mogen verkondigen. Ons platform is veruit het meest geavanceerde op de markt.”

Wat is de voornaamste reden dat u met PSV samenwerkt?
“Het is de perfecte win-winsituatie. PSV zocht een manier om alle gegenereerde data te centraliseren op één platform. Voor SoccerLAB bestaat het succes dat het platform ontwikkeld is voor én samen mét clubs. PSV is als vooruitstrevende club steeds op zoek naar het allerbeste, waardoor SoccerLAB ook steeds het doel heeft om hieraan te blijven voldoen.”

Wat verwacht u dat PSV voor uw bedrijf kan betekenen?
“PSV en SoccerLAB hernieuwden recent hun partnership-overeenkomst. Daarin willen we elkaar naar nieuwe hoogtes duwen. PSV is voor ons een belangrijke referentie in ons portfolio.”

Waar kunnen Businessleden van PSV u voor benaderen? Wat zoekt u zelf in het netwerk?
“SoccerLAB is lang niet het enige sportproduct in het portfolio van De Cronos Groep, waar SoccerLAB onder valt. Zo creëren we ‘Athlete Management Systemen’ voor alle mogelijke sporten, waarbij we ook reeds een knappe samenwerking hebben met de Nederlandse tennisbond. Ook voor wielrennen en paardensport zijn er innovatieve projecten opgezet. De Cronos Groep is daarnaast voortduren geïnteresseerd in alle mogelijke samenwerkingen waarbij hun specifieke kennis vereist is. Voor elk IT-vraagstuk kan Cronos een oplossing bieden, door middel van hun specifieke competente centers en meer dan 5000 medewerkers.”

Wat is de overeenkomst tussen uw bedrijf en PSV?
“Het DNA van beide bedrijven komt sterk overeen. Beide zijn continue op zoek naar de grens van de bestaande mogelijkheden en laten geen mogelijkheid onbenut om innovatie te onderzoeken en te implementeren.”

Welke PSV-speler, uit heden of verleden, past het beste bij uw bedrijf? En waarom?
“Luc Nilis; Belg, Limburger, technisch fijnbesnaard, continue het overzicht bewarend en bescheiden van aard, maar alom gerespecteerd.”SoccerLAB    
Wetenschapspark 4
3590 Diepenbeek, België
+32 498 43 41 44
koen.beyen@soccerlab.com                          
www.soccerlab.com          

Bekijk ook