Even Voorstellen: Lukkien

Artikel
Even Voorstellen: Lukkien

Lukkien is een creatief bureau voor online, fotografie, film, CGI, graphic design, audio en meer. Het bedrijf denkt strategisch na over online marketing en crossmediale campagnes. Lukkien kent vele verschijningsvormen, maar met één duidelijke focus: opvallend, effectief werk maken. Directeur Bouke Lukkien Jr. stelt het bedrijf aan u voor.

In welk zakelijk concept heeft u Business Seats?
“Business Club.”

Wat is de core business van uw bedrijf?
“Lukkien is een productiemaatschappij van visuele, audiovisuele en digitale content zoals foto's, video's, commercials, AR, VR, websites en apps.”

Wat maakt uw bedrijf bijzonder?
“Wij werken altijd met onze klanten samen alsof we samen één team zijn. Met tweehonderd medewerkers, een studiocomplex van 20.000m2 en alle denkbare disciplines en faciliteiten in huis kunnen we élke klus, binnen elk budget en planning aan.”

Met wie bezoekt u wedstrijden van PSV?
“Met klanten en potentiële klanten.”

Wat is de voornaamste reden dat u voor PSV Business hebt gekozen?
“Onze relatie met Philips - we zijn 'main supplier' van dit trotse merk - en onze focus op de regio rondom Eindhoven.”

Wat verwacht u dat PSV Business voor uw bedrijf kan betekenen?
“Een mooie entree bij interessante bedrijven en organisaties enerzijds en anderzijds een inspirerende en sportieve gelegenheid om onze bestaande klanten voor uit te nodigen.”

Waar kunnen Businessleden van PSV u voor benaderen?
“Iedere organisatie die behoefte heeft aan een partner op het gebied van video, fotografie of digitale communicatie kan bij ons terecht: van klein tot groot, B2B of B2C, met een kant-en-klaar plan tot een vage uitdaging.”

Wat is de overeenkomst tussen uw bedrijf en PSV Business?
“Onze warme en jarenlange band met Philips is een belangrijke overeenkomst. Daarnaast ook onze mentaliteit: creativiteit in het spel gecombineerd met een degelijke techniek.”

Welke PSV-speler, uit heden of verleden, past het beste bij uw bedrijf?
“Turbo' Berry van Aerle: zijn snelheid en werklust, zijn oplossingsgerichtheid maar ook het wars zijn van sterallures en kapsones herkennen wij in ons bedrijf.”


Lukkien
Copernicuslaan 15-17
6716 BM, Ede
0318 698 000
b.lukkien@lukkien.com
www.lukkien.com

Bekijk ook

HISTORY | #VITPSV

Video

'We hebben heel het team nodig'

Video