Energiedirect.nl nieuwe hoofdsponsor PSV

Artikel
Energiedirect.nl nieuwe hoofdsponsor PSV

Energiedirect.nl is de komende drie seizoenen hoofdsponsor van PSV. Met de deal, die ingaat per 1 juli 2016, is op jaarbasis circa zes miljoen euro gemoeid. Dat bedrag kan door middel van prestatiebonussen verder oplopen

Ondernemerschap
Algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV is trots op de nieuwe hoofdsponsor. “Met energiedirect.nl hebben wij een partner gevonden, die past bij onze visie op ondernemen. Wij zijn van oorsprong een club die onderscheidend probeert te werken in een prestatiegerichte omgeving. We durven te innoveren en hebben het lef om te investeren. Innovatief ondernemerschap is één van de kernwaarden om onze doelstellingen te bereiken. De visie van energiedirect.nl sluit daar uitstekend bij aan. Energiedirect.nl is een bedrijf dat het hoofd boven het maaiveld uit durft te steken. PSV heeft dezelfde inborst en dadendrang.”

Prestatiegerichte samenwerking
Volgens Gerbrands passen PSV en energiedirect.nl uitstekend bij elkaar: “Vanaf het eerste moment waren wij onder de indruk van energiedirect.nl. De manier waarop zij zich aan ons hebben gepresenteerd is zeer professioneel. Net als PSV staat energiedirect.nl voor resultaatgerichte professionaliteit. Dat raakvlak spreekt ons erg aan. Deze overeenkomst is dan ook de basis voor een partnership waarin presteren voorop staat. Samen gaan we vooruit.”

Een impressie van het PSV-shirt met hoofdsponsor Energiedirect.nl Een impressie van het PSV-shirt met hoofdsponsor Energiedirect.nl

Naamsbekendheid vergroten
Mark van Zon, commercieel directeur van energiedirect.nl, vindt dat PSV uitstekend aansluit bij de doelstellingen van energiedirect.nl, dat op dit moment de nummer 4 in de energiemarkt is en de ambitie heeft om op korte termijn een vaste positie in de top 3 te veroveren. “PSV is een prachtige club met een rijke historie en een vaste waarde in de top van de Eredivisie. PSV is bovenal een ondernemende, innovatieve club met de ambitie om te groeien op een slimme en effectieve manier, net als energiedirect.nl.”

“Energiedirect.nl maakt complexe zaken in de energiemarkt eenvoudig voor consumenten. Online, met een eenvoudig aanbod, een scherpe prijs en duidelijke taal. Door samen te werken met PSV kunnen we onze naamsbekendheid vergroten en heel Nederland kennis laten maken met de unieke, directe mentaliteit van energiedirect.nl. We zijn er trots op dat we deze mogelijkheid met het hoofdsponsorschap krijgen.” PSV zal vanaf de start van de voorbereiding op het nieuwe seizoen met energiedirect.nl op de kleding te bewonderen zijn.  

Philips blij met nieuwe hoofdsponsor
“We zijn blij dat PSV hun sponsorgroep verder uitbreidt met energiedirect.nl als nieuwe hoofdsponsor. Hiermee wordt een solide basis gelegd voor de toekomst van PSV, waaraan Philips als innovation partner en grootste co-sponsor voor de komende tien jaar ook actief blijft bijdragen. Het is een voorrecht om jezelf Founder te kunnen noemen van deze mooie club”, aldus Hans de Jong, CEO Philips Benelux.

Over energiedirect.nl
Energiedirect.nl is een energiemerk met een unieke, directe mentaliteit. Lekker direct dat is waar energiedirect.nl al sinds 2002 in gelooft, waarmee we de vierde speler in de markt zijn geworden en vooral wat we  onze klanten beloven: een eenvoudig en direct aanbod, scherp geprijsd voor iedereen, alles slim online regelen en in duidelijke taal. Energiedirect.nl