Energiedirect.nl lanceert PSV Energie

Artikel
Energiedirect.nl lanceert PSV Energie

Hoofdsponsor energiedirect.nl lanceerde onlangs een nieuw product: PSV Energie. PSV Energie is een nieuw concept speciaal gericht op supporters van PSV, waarmee zij naast scherpe tarieven onder andere standaard 10% korting krijgen in de PSV FANstore en profiteren van exclusieve PSV-extra’s, waaronder een barbecue met PSV-spelers.

Toon Gerbrands, algemeen directeur van PSV, is blij met de introductie van PSV Energie: “PSV Energie is uit eendracht geboren. We besparen als club op onze energierekening met energiedirect.nl en zijn blij dat we een faciliterende rol kunnen spelen in het samenbrengen van onze hoofdsponsor en supporters om ook hen voordeel te bieden. De samenwerking met energiedirect.nl moet immers een win-win zijn voor de club en de fans.”

Ruim honderd energiedirect.nl-klanten waren woensdag 29 november uitgenodigd voor hun exclusieve PSV-extra, een winterbarbecue in eetcafé De Verlenging met PSV-spelers. Nicolas Isimat-Mirin, Gastón Pereiro en Bart Ramselaar namen plaats achter de barbecue om alle gasten te voorzien van een winterse maaltijd. Uiteraard was er ook de mogelijkheid om een foto en handtekening te scoren.

Neem voor meer informatie over PSV Energie een kijkje op www.energiedirect.nl/PSVEnergie, en profiteer direct van vele extra’s.

Bekijk ook