Energiedirect.nl in 2019 verder als rugsponsor

Artikel
Energiedirect.nl in 2019 verder als rugsponsor

Energiedirect.nl verhuist per 1 juli 2019 van de borst naar de rug van het PSV-shirt. De huidige hoofdsponsor van PSV tekent een nieuw driejarig contract. De eerste twee seizoenen van die verbintenis staat energiedirect.nl op de rug van het PSV-shirt, daarna gaat de energieleverancier in de sponsorpiramide van PSV verder als partner.

Nauw verbonden
Commercieel directeur Frans Janssen is dankbaar voor het nieuwe contract: “Energiedirect.nl is een zeer betrokken partner van PSV. Zo bouwden zij het hoofdsponsorschap in korte tijd uit met esports, het rugsponsorschap met PSV Energie en vele acties voor fans. Dit helpt ons in het realiseren van onze ambities. Wij zijn er trots op dat energiedirect.nl twee jaar langer op ons shirt prijkt en als partner nauw aan onze club verbonden blijft. En we blijven natuurlijk energie van hen afnemen, want dat is voor ons óók voordelig. Dat ze nu al commitment uitspreken voor de periode ná 1 juli 2019, zegt veel over de waarde van onze samenwerking.”

Waarde verhogen
De wijziging betekent vanzelfsprekend dat PSV op zoek gaat naar een nieuwe hoofdsponsor die per 1 juli 2019 de huidige rol van energiedirect.nl overneemt. “Dit traject is reeds opgestart. Het is prettig om daar nu al mee aan de slag te kunnen”, vervolgt Janssen. “Met een mooi bedrag voor het rugsponsorschap van energiedirect.nl en de bijdrage als mouwsponsor en naamgever stadion van onze innovatiepartner Philips, zijn de voorwaarden gereed om ons doel - de waarde van het shirt verder verhogen - te realiseren.”

Vanaf 2019 verhuist energiedirect.nl naar de achterzijde van het shirt. Vanaf 2019 verhuist energiedirect.nl naar de achterzijde van het shirt.

Fans profiteren
Mark van Zon, commercieel directeur bij energiedirect.nl: "Het partnership met PSV en onze activiteiten voor fans zorgen voor groei van onze naamsbekendheid. Met het nieuwe contract zetten we de samenwerking voort op een manier die past bij de ontwikkeling van ons merk. We voelen ons zeer verbonden met de club en houden focus op onze gedeelde ambitie. Zo laten we fans verder profiteren van ons partnership, zoals bijvoorbeeld met het PSV Energie aanbod. We verheugen ons op de komende jaren."

Over PSV Energie
PSV Energie is groene stroom en CO2-neutraal gas voor een scherp tarief, boordevol PSV-voordeel.  Wanneer fans voor dit product kiezen, ontvangen zij direct een PSV-shirt, altijd 10% korting in de PSV FANstore en maken zij regelmatig kans op unieke PSV-belevingen, zoals een winterbarbecue met spelers, ontvangst van de eerste kersttruien van 2017 en binnenkort kaarten voor PSV-Ajax.

Over energiedirect.nl
Energiedirect.nl, dat sinds 2016 hoofdsponsor is van PSV, is een energieleverancier met een lekker directe mentaliteit. Opgericht in 2002 en de vierde speler in de markt met een duidelijke belofte: een eenvoudig en direct aanbod, scherp geprijsd, alles slim online regelen en in duidelijke taal. Voor nieuwe en trouwe klanten.