Eindhoven Airport blijft official airport PSV

Artikel
Eindhoven Airport blijft official airport PSV

Eindhoven Airport en PSV hebben de overeenkomst waarin het vliegveld geldt als official airport van de club opnieuw verlengd. Wanneer mogelijk vliegen selectie, jeugdteams, staf, scouts en directie vanaf de luchthaven naar alle bestemmingen in het buitenland. Beide partijen ondertekenden een verbintenis tot 2020.

Official airport-programma    
Ook reizen de zakelijke relaties van PSV tijdens Europese reizen via Eindhoven Airport. Dankzij het official airport-programma heeft PSV bij reizen verschillende privileges zoals een eigen check-in balie, parkeerplekken en security doorgang. PSV is daarnaast via verschillende uitingen zichtbaar in de terminal, waarmee de club op jaarbasis zo’n 5,7 miljoen mensen welkom heet op Eindhoven Airport. Zo worden reizigers die Eindhoven aandoen, verwelkomd door PSV-legendes, die staan afgebeeld in de aankomstruimte van Eindhoven Airport.

Verheugd  
In een reactie geeft Frans Janssen, commercieel directeur van PSV aan, zeer positieve ervaringen te hebben met Eindhoven Airport. “Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking en verheugd dat deze tot 2020 verlengd is”, reageert hij. “Al vele jaren vliegen onze teams vanaf Eindhoven Airport naar de meest uiteenlopende bestemmingen voor wedstrijden, trainingskampen of toernooien. Daarnaast is het bijzonder dat alle mensen die Eindhoven per vliegveld aandoen, worden welkom geheten door dé sportclub van Eindhoven.”

Globale aantrekkingskracht
“PSV is een Eindhovens icoon met een globale aantrekkingskracht”, vult Flip Estourgie, Commercial Director Eindhoven Airport, hem aan.We zijn er dan ook trots op om de komende periode wederom alle reizen van PSV op de meest makkelijke manier te laten verlopen zoals men van ons gewend is. Daarnaast zal de steeds grotere groep inkomende toeristen, die aankomt vanuit één van onze ruim tachtig bestemmingen, direct zien dat Eindhoven de stad van PSV is.”

Bekijk ook

PSV TV | Uitzending 3 juni 2020

Video

Inside Training | 3 juni 2020

Video