Eerste editie tegen Feyenoord Vrouwen

Artikel
Eerste editie tegen Feyenoord Vrouwen

PSV Vrouwen speelt aanstaande zondag haar eerste editie tegen Feyenoord Vrouwen. Er wordt om 12.15 uur afgetrapt op Sportcomplex Varkenoord in Rotterdam. De wedstrijd is live te volgen via ESPN.

Het vrouwenteam staat zondag 17 oktober voor het eerst tegenover Feyenoord Vrouwen, de nieuwkomer in de Pure Energie Eredivisie Vrouwen en aanwinst voor de competitie. PSV Vrouwen is na de winst op sc Heerenveen (4-1) koploper PEC Zwolle inmiddels genaderd vanaf de tweede plek. Feyenoord bezet, met eveneens vijf gespeelde duels, de vijfde plek op de ranglijst. De ploeg van coach Rick de Rooij is gewaarschuwd voor de resultaten van Feyenoord in eigen huis en voorbereid op een fanatieke strijd in Rotterdam. Coach De Rooij kan in zijn wedstrijdselectie in ieder geval geen beroep doen op de geblesseerde Strik, Rask en Brugts. Laatstgenoemde is ook afgemeld bij Jong Oranje.

Volg live op ESPN
De wedstrijd Feyenoord Vrouwen – PSV Vrouwen is vanaf 12.15 uur live te volgen op ESPN en er is een samenvatting in NOS Studio Sport. Er volgen tevens updates via de social media van PSV Vrouwen.

Bekijk ook