Een PSV-lidmaatschap is het leukste Sintcadeau

Artikel
Een PSV-lidmaatschap is het leukste Sintcadeau

Magazines vol voetbaltips en PSV-verhalen, leuke cadeautjes en mooie kortingen: leden van PSV Kidsclub kunnen altijd al rekenen op vele extra’s, maar door het welkomstpakket is een lidmaatschap nu tijdelijk extra leuk! Het perfecte Sintcadeau.

De Sint en zijn pieten hebben namelijk wat speciaals meegenomen voor de jonge PSV-fans. Bij een lidmaatschap van PSV Kidsclub ontvangen zij nu tijdelijk een extra cadeau.

PSV - Rösenborg BK
Voor de jongste fans heeft Sinterklaas een mooie PSV-slabber meegebracht, terwijl kinderen van drie t/m zes jaar een Phoxy Vriendenboek ontvangen. Kinderen van zeven t/m veertien jaar worden door de Sint getrakteerd op twee wedstrijdkaarten voor PSV - Rösenborg BK op 12 december in het Philips Stadion.

Een leuk Sinterklaascadeau
Is jouw zoon, dochter, kleinkind, neefje of nichtje gek op PSV? Wijs hem of haar dan op PSV Kidsclub met tijdelijk extra cadeau. Wie weet vinden jullie het lidmaatschap wel in de zak dit jaar! De actie loopt t/m 1 december 2019. Klik hier voor meer informatie en voor het aanmelden van een nieuw lid.

Bekijk ook