Een nieuw seizoen staat voor de deur

Artikel
Een nieuw seizoen staat voor de deur

Nog even en dan als vanouds. Die hoop en overtuiging hebben wij echt. Een vol en kolkend Philips Stadion met de steun van onze supporters. Alles dat we afgelopen seizoen zo gemist hebben terwijl we het soms zo goed konden gebruiken: het komt er weer aan. We gaan vooruit. Ben jij er straks bij?

Per mail bericht
Supporters die in het bezit zijn van een Seizoen Club Card hebben per mail bericht ontvangen over de voorwaarden van een seizoenkaarten voor seizoen 2021-2022. Die voorwaarden zijn hier ook te lezen. Voor seizoen 2021-2022 bieden we één type seizoenkaart; de PSV Seizoen Club Card. Zoals beloofd voeren we geen prijsverhoging door. De prijzen van de seizoenkaarten zijn hier te vinden. Alle informatie over ons restitutiemodel vind je in de voorwaarden.

Bestaande en nieuwe aanvraag
Als vanzelfsprekend krijgen huidige Seizoen Club Cardhouders met voorrang de mogelijkheid om aan te geven of ze ook volgend seizoen over een kaart willen beschikken. Dat kan vanaf medio mei. Eventuele wijzigingen kunnen online doorgegeven worden en deze behandelt PSV Kaartverkoop vóór alle nieuwe aanvragen. Heb je nog geen Seizoen Club Card en wil je die wel één? Kijk dan op deze pagina om je te oriënteren op een plaats of voor meer informatie. Opgelet: tot 7 juni kun je een plaats van jouw interesse kenbaar maken.