Een blik op De Herdgang: O19 gelijk in topper

In Blik op De Herdgang lees je iedere week een update over onze jeugdteams. Het overzicht van afgelopen weekend.

PSV O14 onderuit tegen De Graafschap
PSV was niet bij machte om de tegenstander uit Doetinchem pijn te doen. De thuisploeg kwam 0-1 achter, maar net voor rust wist Ruben van Bommel de stand gelijk te trekken. In het tweede bedrijf liepen de bezoekers uit naar 1-4 en was de wedstrijd beslist. Iggy Houben scoorde nog de 2-4 voor PSV, maar zijn doelpunt was slechts voor de statistieken.

PSV O15 deelt punten met Sparta Rotterdam
In de eerste helft viel er weinig te genieten op De Herdgang. Het veldspel van PSV was niet onaardig, maar het creëerde weinig kansen. De thuisploeg kwam na tien minuten toch op voorsprong. Een afgemeten voorzet werd bij de tweede paal binnen gekopt door Milan van der Riet. Vlak voor rust stond opeens de gelijkmaker op het scorebord. Na de thee kon PSV zich opnieuw oprichten en dat deed het wederom via Van der Riet. Mylian Jimenez had de 3-1 op de schoen, maar zijn inzet werd onschadelijk gemaakt door de doelman van Sparta. In de tegenaanval wist Sparta wel het net te vinden en zo eindigde de wedstrijd in een 2-2.

PSV O19 speelt doelpuntloos gelijk tegen Ajax

PSV O19 is niet verder gekomen dan een 0-0 gelijkspel tegen koploper Ajax O19 op De Herdgang. PSV bezet momenteel de derde plaats in de competitie met vijf punten uit drie duels. Volgende week gaat de ploeg van trainer Mark van Bommel op bezoek bij NEC/FC Oss.