Drukke dagen voor Jong PSV

Artikel
Drukke dagen voor Jong PSV

Voor de beloftenploeg van coach Pascal Jansen zijn het drukke tijden. Na het 3-3 gelijkspel, maandag op sportcomplex De Herdgang tegen Jong Ajax wacht vrijdagavond opnieuw een thuisduel. FC Dordrecht is vanaf 20.00 uur de tegenstander op het hoofdveld aan de jeugdzijde. Maandag wacht bovendien het uitduel tegen FC Den Bosch.

Jong PSV mist geluk tegen Jong Ajax
Jong PSV pakte maandagavond in een aantrekkelijke wedstrijd een punt op sportcomplex De Herdgang. Het team van Pascal Jansen leek beter, maar kon een veldoverwicht niet uitdrukken in de score. Op de openingstreffer na, was het telkens Jong Ajax dat op voorsprong kwam. Gelukkig kwam Jong PSV wel telkens terug, maar bij 3-3 bleef het uiteindelijk. In vergelijking met de selectie van dat duel, zal doelman Remko Pasveer aansluiten bij Jong PSV.

FC Dordrecht
FC Dordrecht speelde een jaar geleden nog tegen PSV in de Eredivisie. De club die zijn oorsprong in 1883 kent, degradeerde echter als hekkensluiter vorig jaar en kent ook nu in de Jupiler League een moeizaam seizoen. De ploeg van trainer Harry van der Ham staat op de elfde plaats, één boven Jong PSV, maar Jong PSV heeft een wedstrijd minder gespeeld. Het verschil in punten is met één punt bovendien miniem. PSV was vorig jaar overigens tweemaal te sterk voor FC Dordrecht. In Zuid-Holland werd het 1-3, in het Philips Stadion 3-0.

Steun de beloften!
Voor het duel van Jong PSV zijn nog kaarten beschikbaar. Deze koop je voor € 5,- bij het verkooploket bij De Herdgang. Een Seizoen Club Card is niet nodig. Steun de beloften en kom naar de jeugdzijde van het sportcomplex.

Bekijk ook

PSV Work Out | Walk Out

Video

Betere slaap, betere gezondheid

Video

PSV Work Out | Dead Bug

Video