Download de PSV App en speel tegen ADO mee met ClubCoach!

Artikel
Download de PSV App en speel tegen ADO mee met ClubCoach!

Heb jij de officiële PSV App al? Voor zowel iOS als Android is er een nieuwe, verbeterde versie beschikbaar. Daarmee voorspel jij de uitslag en strijd jij in ClubCoach tegen je vrienden om voor eens en voor altijd te bepalen wie van jullie vriendengroep de beste PSV-trainer is. Download de PSV App nu!

Download de app hier in de App store of Google Play store.

ClubCoach: Battle met je vrienden!
In ClubCoach selecteer je van elke linie een PSV'er (keepers vallen onder de verdediging) en met de drie door jouw gekozen spelers verdien je punten. Scoort jouw aanvaller tijdens de wedstrijd? Dan verdien je 10 punten. Krijgt jouw verdediger een rode kaart? Minpunten! Evenals de voorspelde uitslag, kun je de door jouw gekozen top drie via social media delen. Zo zie je meteen wie van jouw vrienden de beste ClubCoach is! Of ben je het zelf? Download de App en je weet het!

Persoonlijke bericht van PSV  
Met de nieuwste versie van de PSV App kunnen we je bovendien attenderen op wedstrijdaanbiedingen in de PSV FANstore of ontvang je van ons een persoonlijk bericht voorafgaand aan of na de wedstrijd. Bang voor spam hoef je niet te zijn, want je ontvangt alleen bericht als je in de buurt van het Philips Stadion komt.

Nieuwe features werken pas bij de update
Al het bovenstaande werkt pas als je de nieuwste versie van de PSV App hebt. Dwnload de App daarom nu! Daarnaast vind je in de aangescherpte versie nog steeds het laatste nieuws, alle video's van PSV TV en houden we je real-time op de hoogte tijdens wedstrijden van PSV. Interessante statistieken en feiten; de wedstrijd komt van minuut tot minuut voorbij in jouw PSV-tijdlijn.

Download of update de PSV App
Redenen genoeg om de officiële PSV App op je mobiele telefoon of tablet te installeren. Had je de officiële PSV App al gedownload? Zorg dan dat je deze update naar versie 1.1. Dit doe je door in de App store of Google Play store te zoeken naar updates.

Let op: de nieuwe spelelementen zijn pas zichtbaar op een wedstrijddag.