Doelpunten voelen als nieuwe start voor Zahavi

Artikel
Doelpunten voelen als nieuwe start voor Zahavi

Eran Zahavi werd door de kijkers van ESPN verkozen tot man van de wedstrijd tegen Ajax. De aanvaller scoorde tweemaal bij zijn rentree en hoopt daarmee het stroeve jaar 2020 van zich afgeschud te hebben. ‘In 2021 moeten er mooie dingen gaan gebeuren.’

Goed gevoel  
Dat zei de spits tegenover de camera van ESPN. Zahavi vertelde er niet tevreden te zijn met zijn start bij PSV. “Dat ik nu twee keer kon scoren in zo'n grote wedstrijd voelt dan ook goed. Het voelt als een nieuwe start. Iedereen wil 2020 zo snel mogelijk vergeten en dat geldt ook voor mij”, aldus Zahavi, die uiteindelijk niet de matchwinnaar werd omdat Ajax terugkwam in de wedstrijd.

Dumfries: ‘Eerste helft biedt houvast’
Aanvoerder Denzel Dumfries kon leven met een gelijkspel. “Als je naar de eerste helft kijkt is het resultaat zuur, maar al met al is dit een terechte uitslag”, zei hij enkele minuten na afloop van de wedstrijd. “Onze start was super. We begonnen precies zoals we dat hadden afgesproken. Daarna werd het minder. Op een gegeven moment voelde je dat zij sterker werden en beter in de wedstrijd kwamen. Hoe dat kan? Volgens mij gaat het steeds beter. We groeien als team. En 2-2 uit bij Ajax is geen slecht resultaat. De eerste helft biedt houvast.”