D'n Opkikker 2011 voor Jonathan Reis

Artikel
D'n Opkikker 2011 voor Jonathan Reis

Doelman Cássio Ramos en PSV-arts Tjaarda Weber hebben op de Markt in Eindhoven D’n Opkikker 2011 in ontvangst genomen bedoelt voor Jonathan Reis. Deze onderscheiding, jaarlijks uitgereikt op carnavalsmaandag, is voor een voetballer die wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Doelman Cássio Ramos en PSV-arts Tjaarda Weber hebben op de Markt in Eindhoven D’n Opkikker 2011 in ontvangst genomen bedoelt voor Jonathan Reis. Deze onderscheiding, jaarlijks uitgereikt op carnavalsmaandag, is voor een voetballer die wel een steuntje in de rug kan gebruiken. Reis is in afwachting van zijn tweede operatie en kon er uiteraard zelf niet bij aanwezig zijn.

Cássio Ramos neemt de prijs in ontvangst van wethouder Staf Depla. Cássio Ramos neemt de prijs in ontvangst van wethouder Staf Depla.

Veel PSV’ers gingen Reis voor

Voor het eerst sinds 2008 ging D’n Opkikker weer naar een PSV’er. De laatste die deze kreeg overhandigd was Tommie van der Leegte. Eerder gingen onder meer Ronaldo, Stan Valckx, Erwin Koeman, Berry van Aerle, Hans van Breukelen, Frank Arnesen, Jurrie Koolhof, Adri Koster en Jan van Beveren hem voor. De onderscheiding werd uitgereikt door Staf Depla, Wethouder van Financiën, Dienstverlening & Organisatie van de Gemeente Eindhoven namens De Eindhovense Sociëteit D’n Opkikker. Met het uitreiken van D’n Opkikker wil ook de Sociëteit Jonathan steunen op zijn weg terug na zijn zware knieblessure.

Cássio Ramos en Tjaarda Weber met de trofee en oorkonde. Cássio Ramos en Tjaarda Weber met de trofee en oorkonde.

Legendary PSV - Oud-FC Eindhoven: 11-11

Maandagmiddag werd ook de jaarlijkse en ludieke wedstrijd tussen Oud-FC Eindhoven en Legendary PSV gespeeld. Dit duel, in de grote carnavalstent op de Markt in het centrum van de stad, eindigde in 11-11. Maar het had ook net zo goed andersom kunnen zijn. Voor Legendary PSV scoorde Twan Scheepers maar liefst zes van de elf doelpunten.

De teams van Legendary PSV en Oud-FC Eindhoven in de grote carnavalstent op de Markt. De teams van Legendary PSV en Oud-FC Eindhoven in de grote carnavalstent op de Markt.

Bekijk ook

'We hebben onszelf tekort gedaan'

Video

Shurendy Sambo tekent tot 2022

Video