Dit kun je verwachten op de PSV FANdag

Artikel
Dit kun je verwachten op de PSV FANdag

Alle PSV-supporters zijn op zaterdag 28 juli vanaf 13.00 uur van harte welkom bij het Philips Stadion voor de jaarlijkse PSV FANdag. Hier zie je wat je allemaal kunt verwachten.

Van stormbaan tot Formule 1-auto
Rondom het stadion zijn vanaf 13.00 uur alle Partners en Sponsors van PSV aanwezig met stands voor PSV-fans. Van de Formule 1-auto van Alfa Romeo tot een stormbaan. Hieronder vind je een volledig overzicht van de activiteiten van deze bedrijven.

Energiedirect.nl Schaalfoto Voetbal International schiet en win
Aeromexico Philips: scheer het PSV-logo in je haar
Eindhovens Dagblad superselfie Mandemakers: Win een PSV-tenue met jouw Clubcake
Formule 1-bolide Alfa Romeo Steun de PSV Foundation met PSV-koekjes van Hutten
Elten trampoline FOX Sports legt jouw clubdroom vast

Er is meer onder de foto

Juich als de kampioen met energiedirect.nl Juich als de kampioen met energiedirect.nl

Korting op stadiontour tot workshop spandoek maken
Daarnaast organiseren PSV en enkele supportersverenigingen natuurlijk ook zelf de mooiste activiteiten. Tussen 14.00 en 15.00 uur scoor jij de handtekening van jouw favoriete spelers. Daarnaast is het mogelijk om tegen esporters Romal en Ali Riza te gamen, kun je een cursus spandoek maken volgen, op de foto met Phoxy en natuurlijk het Philips Stadion ontdekken met een rondleiding. Volg de gratis Soccer School Clinic en maak bovendien kans op een gratis Dagclinic t.w.v. € 99,-

PSV Soccerschool Clinic PSV Stadiontour
Esports: game tegen Romal en Ali Riza Spandoekcursus Lighttown Madness
Op de foto met Phoxy Handtekeningensessie
Rad van Fortuin Supportersvereniging Neem een kijkje in de spelersbus

Er is meer onder de foto

Scoor de handtekening van Luuk de Jong tussen 14.00 en 15.00 uur Scoor de handtekening van Luuk de Jong tussen 14.00 en 15.00 uur

PSV Stadiontour voor € 10,-  
Alleen op de PSV FANdag volg je een Stadiontour voor slechts € 10,- per persoon. Met de PSV Stadiontour breng je een bezoek aan het veld, de spelerstunnel en de kleedkamers! Ook kom je op bijzondere plaatsen zoals het Perscentrum, de Bestuurs- en Sponsoretage. De gids vertelt je leuke anekdotes en wetenswaardigheden over PSV. De tour op de FANdag duurt zo’n 45 minuten. Kijk in het reserveringssysteem voor beschikbare tijden. De eerste tour start om 10.00 uur. Vanwege drukte op de dag zelf, raden we je aan alvast te boeken.  

Direct een tour boeken

Win met de PSV Foundation!
Er is nog veel meer moois! Zo maakt de PSV Foundation het mogelijk om twee kaarten te winnen voor een Europees duel in het Philips Stadion. Als het jou lukt om voor € 2,- een actieve uitdaging te volbrengen maak je al kans! Die euro's gaan uiteraard direct naar de PSV Foundation. Wist je trouwens dat de PSV Vrouwen ook op de PSV FANdag aanwezig zijn?

Watervoorziening
Er is een aantal punten voorzien rondom het Philips Stadion in verband met het warme weer. Mensen zijn in de gelegenheid om zelf hun flesjes of bekers bij te vullen.

Kom aansluitend naar PSV - Valencia   
Het einde van alle activiteiten is rond 17.30 uur. Wil jij de selectie van hoofdcoach Mark van Bommel ook live in actie zien? Kom dan na de PSV FANdag naar PSV - Valencia! Op zaterdag 28 juli oefent PSV in het Philips Stadion tegen de Spaanse topclub. Tickets zijn te koop vanaf € 5,- en iedereen kan aan deze tickets komen.  

Tickets kopen

Zien we jou de 28e ook? Zien we jou de 28e ook?

Bekijk ook

SAMENVATTING | Inter O19 - PSV O19

Video

DIT WAS INTER - PSV

Video

SAMENVATTING | Internazionale - PSV

Video