Dit deed de PSV Foundation in november

Artikel
Dit deed de PSV Foundation in november

De PSV Foundation staat midden in de samenleving. Voor Eindhoven en de regio organiseert het verschillende initiatieven om die samenleving een stukje mooier te maken. Een overzicht van de activiteiten in de maand november lees je hier.

Trainer in het zonnetje gezet
Anton Faasen, trainer bij Rood-Wit uit Veldhoven strijdt tegen slokdarmkanker, maar is terminaal. Zijn team, de Specials van Rood-Wit, hebben hem samen met PSV in het zonnetje gezet. Hij werd als verrassing ‘s ochtends opgehaald met de spelersbus en beleefde met zijn team een mooie dag op PSV Campus De Herdgang waar ze een exclusieve clinic mochten volgen.

Only Friends
Only Friends is een sportclub speciaal voor kinderen en jongeren met een beperking. Deze maand is de club gestart met een locatie in Eindhoven. Bij deze opening waren de PSV Foundation, PSV Amputatieteam, Phoxy en Katja Snoeijs aanwezig. Laatstgenoemde heeft zichzelf als ambassadeur aan Only Friends verbonden.

PSV Walking Sports
De PSV Foundation gaf een basisopleiding aan enthousiaste cursisten om trainer binnen PSV Walking Sports te kunnen worden. In 2013 begon het met Walking Football maar inmiddels biedt PSV ook loopvarianten aan in andere sporten als korfbal en hockey. Dit alles ter verbetering van de gezondheid en vitaliteit van ouderen.