Dit deed de PSV Foundation in mei

Artikel
Dit deed de PSV Foundation in mei

De PSV Foundation staat midden in de samenleving. Voor Eindhoven en de regio organiseert het verschillende initiatieven om die samenleving een stukje mooier te maken. Een overzicht van de activiteiten in de maand mei lees je hier.

Seizoensafsluiting voor PSV United
Voor PSV United zit het seizoen erop. Om op een leuke manier af te sluiten, gingen de teams een leuke activiteit doen. Bij JumpXL konden de kinderen zich helemaal uitleven. Door de vele trampolines beleefden de kinderen een leuke seizoensafsluiting. Klik hier om alles te weten te komen over PSV United.

Eerste walking football interland
Op het internationale OldStars-toernooi van de PSV Foundation werd er naast de reguliere wedstrijden tussen clubs ook een interland afgewerkt. Nederland trad aan tegen het Duitse team. Het was de eerste keer dat er een interland gespeeld werd. De oostenburen kroonde zich uiteindelijk tot winnaar door aan het langste eind te trekken. Wil je het verloop van de interland en het toernooi weten? Neem dan hier een kijkje.

PSV Foundation Run
De jaarlijkse PSV Foundation Run was wederom een groot succes. Totaal kwamen er zo’n 550 mensen in sportieve kleding richting het Philips Stadion. De deelnemers konden kiezen uit drie afstanden namelijk anderhalve kilometer, vijf kilometer of de tien kilometer. De route bracht hen door een gedeelte van Eindhoven. Nieuwsgierig hoe deze dag verliep? Kijk dan hier de video over de Foundation Run.

Kick-off Walking Sports
In samenwerking met de gemeente Meierijstad en de PSV Foundation werd het Walking Sports gelanceerd. De deelnemers werden met de PSV-bus opgehaald en naar de sportvelden in Schijndel gebracht. Bij Walking Sports worden er sport- en bewegingsactiviteiten georganiseerd op een lager tempo. Zo wordt de drempel voor ouderen verlaagd om te bewegen. Het Brabants Dagblad maakte een verslag van deze dag dat je hier vindt.

Bekijk ook