Dit deed de PSV Foundation in mei

Artikel
Dit deed de PSV Foundation in mei

PSV Foundation staat midden in de samenleving. Voor Eindhoven en de regio organiseert het verschillende initiatieven om die samenleving een stukje mooier te maken. Een overzicht van de activiteiten in de maand mei lees je hier.

PSV Foundation Stadiondag
Het seizoen is voorbij, ook voor PSV Foundation. Afgelopen vrijdag hebben meer dan 150 deelnemers van verschillende programma’s hun laatste training afgewerkt en dat deden ze op een wel heel bijzondere locatie: het Philips Stadion. Bewegen op muziek, dribbelen en partijtje op het heilige veld waar hun helden van PSV ook altijd spelen. Een unieke ervaring die de deelnemers niet snel zullen vergeten.

Scoor een boek gewonnen door basisschool De Rank
Groepen 5 en 6 van basisschool De Rank zijn de winnaars van Scoor een boek 2021. Phoxy en Marco van Ginkel kwamen de klas feliciteren. Ze mochten zelfs een aantal vragen stellen aan Van Ginkel. En als klap op de vuurpijl kwam er ook nog een videoboodschap van Nurija van Schoonhoven.

PSV United nog één keer de wijk in
Naast de stadiondag gingen de kinderen van Bennekel United nog één keer de straat op voor een seizoensafsluiting. De deelnemers mochten samen met graffitiartiest Perry Box van RUGGED een aantal kunstwerken maken. Ze kregen tips van een echte expert en mochten hun eigen letter maken.