Dit deed de PSV Foundation in maart

Artikel
Dit deed de PSV Foundation in maart

PSV Foundation neemt een plek middenin de samenleving in. Ook in de maand maart werd dat duidelijk. De maatschappelijke stichting voorzag iedere deelnemer van een glimlach. Een overzicht van een aantal activiteiten van afgelopen maand.

Blindenvoetbal
Het PSV Blindenvoetbalteam kwam in de afgelopen maand voor het eerst in de historie in actie in wedstrijdverband. Ajax was de tegenstander. Dit betrof een primeur in Nederland. Het was de eerste blindenvoetbalwedstrijd ooit. Het vijftal van PSV won de wedstrijd. Sinds juli 2021 biedt PSV Foundation deze passende voetbalvariant aan voor mensen met een visuele beperking.

Fit in de buurt
Het leefstijlprogramma van Fit in de buurt is weer van start gegaan. In totaliteit telt het programma 37 deelnemers, verdeeld over de wijk Tongelre, Woensel en Valkenswaard. Zij gaan de komende weken onder begeleiding werken aan hun leefstijl. De deelnemers wonen theorie- en sportbijeenkomsten bij. “De kracht van Fit in de buurt zit hem in de verbinding. Dat kwam direct goed tot zijn recht in de bijeenkomsten”, aldus Angele, coach van Fit in de buurt in Woensel.

In de maand mei starten de nieuwe groepen. Fit in de buurt is geheel gratis en bestemd voor deelnemers van achttien jaar en ouder. Enthousiast geworden? Aanmelden kan via onderstaande button.

Aanmelden

PSV United
Bij PSV United staat iedere maand een nieuw thema centraal. In maart was dit het thema gezonde voeding. Daarbij worden kinderen bewust gemaakt van de effecten van voeding op het lichaam en het nemen van verantwoorde en gezonde keuzes. Meer dan tachtig deelnemers kregen in het Philips Stadion een workshop, gecombineerd met een rondleiding.

Bekijk ook