Dit deed de PSV Foundation in januari

Artikel
Dit deed de PSV Foundation in januari

PSV Foundation staat midden in de samenleving. Voor Eindhoven en de regio organiseert het verschillende initiatieven om die samenleving een stukje mooier te maken. Een overzicht van de activiteiten in de maand januari lees je hier.

VriendenLoterij in zee met PSV Foundation
Begin deze maand sloten VriendenLoterij en PSV Foundation een samenwerking. VriendenLoterij fungeert als Maatschappelijk Partner voor de foundation. Supporters die voor PSV meespelen met VriendenLoterij Bingo zamelen hierdoor automatisch geld in voor PSV Foundation. Meer lezen? Klik hier.

Playing for Success Eindhoven hervat
Door de huidige coronamaatregelen zijn veel programma’s van PSV Foundation stilgelegd. Dat geldt niet voor Playing for Succes Eindhoven. De deelnemers zijn na een tijd van stilzitten in januari weer gestart met het programma. Aan de hand van het ontwikkelde Doeboek kunnen de deelnemers onder leiding van de Playing for Success Eindhoven-begeleiders thuis aan de slag.

Fanatieke OldStars trainen door
PSV OldStars zit duidelijk niet bij de pakken neer in coronatijd. Al sinds de start van de tweede lockdown trainen de deelnemers wekelijks thuis door. Door elkaar op die momenten een virtueel bezoek te brengen blijft de spirit er bij de OldStars in. PSV United is ook online verdergegaan. Op 21 december is er een cyclus van vijf weken gestart, die intussen al is verlengd.