Dit deed de PSV Foundation in februari

Artikel
Dit deed de PSV Foundation in februari

PSV Foundation staat midden in de samenleving. In de tweede maand van 2022 werd dat andermaal duidelijk. Eenieder werd door de maatschappelijke stichting voorzien van een glimlach op het gezicht. Een overzicht van een aantal activiteiten in de afgelopen maand.

Passend voetbal
De trainingen op de PSV Foundation Academy Meierijstad zijn afgelopen maand weer gestart. Vorige zomer lanceerde PSV Foundation drie nieuwe programma’s: Blindenvoetbal, Framevoetbal en Elektrisch rolstoelvoetbal. Door de coronamaatregelen en verschillende organisatorische perikelen lagen de trainingen lange tijd stil. In de afgelopen maand zijn deze eindelijk weer begonnen. Enthousiast geworden of op zoek naar meer info? Je leest meer door op onderstaande buttons te klikken. 

Blindenvoetbal

Framevoetbal

Rolstoelvoetbal

PSV United
Het programma PSV United is actief in meerdere wijken en voor het eerst dit seizoen zijn er onderlinge wedstrijden gespeeld tussen die verschillende wijken. Zo speelde Bennekel United tegen Woensel Zuid United en kwamen Mensfort United, Tongelre United en Woensel West United tegen elkaar in actie. Daarnaast werden er ook verschillende wijkactiviteiten georganiseerd rondom het thema ‘social media’. In verschillende buurten werd de wijkagent uitgenodigd om te vertellen over de mogelijke gevaren van social media en de impact daarvan in het beroepsveld. Komende maand staat voor de deelnemers thema ‘gezonde voeding’ op het programma. 

Bekijk ook