Dit deed de PSV Foundation in december

Artikel
Dit deed de PSV Foundation in december

PSV Foundation staat midden in de samenleving. Voor Eindhoven en de regio organiseert het verschillende initiatieven om die samenleving een stukje mooier te maken. Een overzicht van de activiteiten in de maand december lees je hier.

Ziekenhuisbezoeken
De PSV-selectie verraste op 14 december tientallen kinderen, die wegens ziekte in het ziekenhuis zijn opgenomen. Het bezoek vond, geheel volgens de richtlijnen, digitaal plaats. De kinderen kregen een persoonlijk door de selectie ingepakt cadeau. Lees hier het hele artikel over het ziekenhuisbezoek en bekijk hier de video van PSV Foundation.

Online fit blijven
De nieuwe maatregelen zorgden ervoor dat PSV United op 15 december abrupt stil kwam te liggen. Doordat de basisscholen en sportzalen op slot gingen, konden de deelnemers niet meer trainen. De creativiteit werd op de proef gesteld, maar PSV United zat niet bij de pakken neer. Om toch fit te blijven, kwamen de trainers en jeugdwerker van Dynamo Eindhoven bij de deelnemers aan de deur om hen een online programma te overhandigen.

Licht aan het einde van de tunnel
Naast de online trainingen, deed het PSV United van West Woensel Red nog iets extra’s voor de wijk rondom de feestdagen. Liefst 55 kerstbomen zijn voorzien van lichtjes om in tijden van weinig samenkomsten sfeer te creëren. Wijkbewoners konden deze actie enorm waarderen.

Thuis trainen
Door de sluiting van basisscholen kwam de PSV Brainport Scholen Challenge tot stilstand. Het programma wordt hervat zodra de basisscholen weer open gaan. Wie ook nog altijd thuiszitten, zijn de PSV OldStars. De trainingen waren al een tijd online en blijven gedurende de lockdown digitaal. Wil je een keer meedoen aan deze trainingen? Meld je aan door op onderstaande button te klikken.

Aanmelden