Dit deed de PSV Foundation in december

Artikel
Dit deed de PSV Foundation in december

PSV Foundation wenst iedereen een mooi, gezond en sportief 2022. Om hieraan bij te dragen organiseert PSV Foundation in Eindhoven en de regio ook dit jaar weer verschillende initiatieven die de samenleving een stukje mooier te maken. Een overzicht van de activiteiten in de maand december lees je hier.

Fit in de buurt zet in op gezonder leven
PSV Foundation startte afgelopen najaar een nieuw leefstijlprogramma gestart: "Fit in de buurt." Dit programma focust zich gedurende acht weken op de bewustwording van een gezonde leefstijl. Coaches van PSV Foundation geven deelnemers op een laagdrempelige manier adviezen om hun gezondheid te kunnen verbeteren. Er werden onder andere bijeenkomsten georganiseerd in de wijken Tongelre, Valkenswaard en Woensel. Dertig deelnemers deden hier vanaf oktober aan mee. In december volgden ze hun laatste training.

Voor iedereen is er ook in 2022 een geschikte vorm en werkwijze. Het leefstijlprogramma is in samenwerking met Partnerfonds Brainport Eindhoven ontwikkeld en geheel gratis voor deelnemers vanaf 18 jaar. Aanmelden kan via deze link.

PSV United versiert Woensel West
Tien deelnemers van Jong Woensel West United hebben op woensdag 8 december de wijk versierd om de buurtbewoners een steuntje in de rug te geven in deze bijzondere tijd. Zo werden onder andere het Edisonplein en de Edisonstraat voorzien van tientallen kerstbomen. Als dank kregen de deelnemers namens de buurt een warme kop chocolademelk.