Deze spelers reizen met PSV af naar Haugesund

Artikel
Deze spelers reizen met PSV af naar Haugesund

PSV reist woensdagochtend met 21 spelers naar Haugesund. Hoofdcoach Mark van Bommel heeft onder meer Timo Baumgartl opgenomen in zijn team dat donderdagavond om 19.00 uur een goede uitgangspositie wil neerzetten tegen de ploeg uit Noorwegen.

Baumgartl reist mee
Timo Baumgartl behoort tot de selectie die afreist naar Haugesund voor het heenduel in de derde voorronde van de Europa League. Nadat de Duitser afgelopen zaterdag tegen FC Twente voor het eerst deel uit maakte van de wedstrijdselectie, reist Baumgartl nu ook mee naar Noorwegen. Ibrahim Afellay, Toni Lato en Derrick Luckassen ontbreken.

Voltallige selectie PSV
Zoet, Ruiter, Koopmans, Viergever, Dumfries, Rosario, Lozano, Gutierrez, Pereiro, Boscagli, Hendrix, Baumgartl, Bruma, Bergwijn, Malen, Gakpo, Sainsbury, Sadílek, Ramselaar, Teze, Ihattaren.   

Volg PSV’s verrichtingen in Noorwegen
De selectie van PSV vertrekt omstreeks 10.00 uur vanaf Eindhoven Airport, waarna het direct doorreist naar het hotel in Haugesund. Vanaf 17.30 uur blikt Mark van Bommel samen met één van zijn spelers vooruit op het treffen met de ploeg uit Noorwegen. Om 18.00 uur begint de afsluitende training. Alle verrichtingen zijn te volgen via de verschillende social media kanalen van PSV. Uiteraard vind je rond en na de persconferentie een verslag op PSV.nl, evenals verschillende video-updates.