Destinazione Milano: op roadtrip met Gerard en Roy

Artikel
Destinazione Milano: op roadtrip met Gerard en Roy

Het is zondagochtend in een regenachtig Eindhoven. Op De Herdgang heeft genieten van de 6-0 overwinning op Excelsior plaatsgemaakt voor focus. Dinsdag wacht immers Internazionale en daar bereidt de ploeg zich op voor. De PSV’ers zijn echter niet de enigen die zich opmaken voor een reis naar Milaan.

Trainingsveld
Aan de rand van het trainingsveld melden zich twee supporters. Prijswinnende supporters beter gezegd. Ze worden hartelijk begroet door  Mart van den Heuvel. “Zo mannen, zin in?”, klinkt het hartverwarmend. Gerard ter Woorst en Roy van Seggelen (35) knikken en ontvangen uit de handen van de teammanager van PSV  de sleutels van een speciale Alfa Romeo Stelvio, aangeboden door Driessen Autogroep. Hiermee maken de mannen de komende dagen een roadtrip om nooit meer te vergeten. Destinazione? Milano!

Willems
Vlak voor vertrek worden de coördinaten ingevoerd voor een speciale tussenstop: Frankfurt. Al snel leggen Gerard en Roy de link met Jetro Willems. “Dit is echt vet man”, ze verheugen zich op de ontmoeting met de oud-PSV’er. Ruim drie uur later komen de mannen, met de skypende Willems als navigator, aan bij het stadion van Eintracht Frankfurt. Jetro nodigt ze uit om mee naar binnen te gaan, hier verrassen de heren hem met een mooi cadeau. “Deze past mij nog wel”, grapt Willems.

Na wat gesprekken met de oud-PSV’er en een interview te hebben bijgewoond van PSV TV, gaat de reis verder tot Zwitserland. Hier pakken Gerard en Roy hun welverdiende nachtrust na ruim negen uur te hebben gereden.

Alfa-Romeo
Vroeg opstaan, lekker ontbijten en weer verder de snelweg op richting Italië. Met een tussenstop in Como komen de prijswinnaars aan in Milaan, waar hen wederom een mooie activiteit staat te wachten. Samen met de Business Club van PSV worden de mannen ontvangen in het museum van Alfa Romeo. Auto-fan Roy, die ook privé een Alfa Romeo rijdt, vindt het fantastisch: “Supermooi, dit overtreft alle verwachtingen. De historie die je hier krijgt te zien over het merk is ongekend mooi.” Ook Gerard genoot van het bezoek aan het museum. “Het mooiste vind ik dat we zo hartelijk worden ontvangen, we krijgen meteen het gevoel dat we er echt bij horen. En dat ook mensen als Boudewijn Zenden, Johann Vogel en André Ooijer serieus in je geïnteresseerd zijn, dat vind ik heel mooi.”

Met een foto met de Stelvio voor het Alfa Romeo Museum sluiten Gerard en Roy deze dag af. Vandaag maken de heren zich, na de stad te hebben verkend, op voor Inter - PSV.

https://twitter.com/PSV/status/1072898077734920194