Dennis Higler leidsman bij PSV - FC Groningen

Artikel
Dennis Higler leidsman bij PSV - FC Groningen

De KNVB heeft Dennis Higler aangesteld om de wedstrijd PSV - FC Groningen te fluiten. Het duel van komende zondag begint om 14.30 uur.

Zege op FC Dordrecht
Higler was dit seizoen pas één keer eerder de scheidsrechter bij een wedstrijd van PSV. Voor de winterstop floot hij het uitduel in Dordrecht, dat met 1-3 werd gewonnen door PSV. Haddad kreeg bij Dordrecht een rode kaart. Zondag in het Philips Stadion wordt Higler geassisteerd door Joost van Zuilen en Frank Jansen. De vierde official is Martin van den Kerkhof.

De Graafschap - Jong PSV
Jong PSV speelt vrijdag een uitwedstrijd bij De Graafschap, in Doetinchem is Edwin Boot de arbiter. Zijn assistenten zijn Patrick Inia en Yorick Weterings. De KNVB heeft Freek van Herk aangesteld om de vierde official bij het duel te zijn.

Scheidsrechter Laurens Gerrets fluit de wedstrijd tussen Jong PSV en MVV | © Pics United Scheidsrechter Laurens Gerrets fluit de wedstrijd tussen Jong PSV en MVV | © Pics United

Jong PSV - MVV Maastricht
Ook voor het daaropvolgende duel van Jong PSV, maandag 16 maart thuis tegen MVV Maastricht, wees de KNVB al een scheidsrechter aan. Laurens Gerrets leidt het duel in het Jan Louwers Stadion. Assistent-scheidsrechters zijn Niels Buijense en Jochem Jongenotter. Steven van der Vrande is de vierde official.