De Wijs, Bergwijn en Maher in beloftentopper

Artikel
De Wijs, Bergwijn en Maher in beloftentopper

PSV - Ajax werpt zijn schaduw al vooruit, maar vanavond (vrijdag) wordt in Amsterdam eerst de jonge versie van de topper gespeeld. Op De Toekomst speelt Jong PSV om 20.00 uur tegen Jong Ajax. Onder meer Adam Maher, Steven Bergwijn, Menno Koch, Luuk Koopmans en Jordy de Wijs - die afgelopen week nog met de PSV-selectie in Madrid zat - sluiten zich aan bij de selectie van Pascal Jansen.

Reeks
Jong PSV bleef een week geleden met tien man knap overeind tegen Telstar. Afgelopen maandag volgde een zege op Helmond Sport en dat kan misschien weleens de opmaak naar opnieuw een sterke reeks van Jong PSV zijn. Om een reeks neer te zetten zal er vanavond in een prestigeduel gewonnen moeten worden van Jong Ajax. De Amsterdamse beloften staan op de achtste plaats in de Jupiler League, twee plaatsen en drie punten boven Jong PSV.     

Spectaculair gelijkspel
Eerder dit seizoen speelden beide ploegen op spectaculaire wijze gelijk. In Eindhoven werd het 3-3. Een minuut lang leek Jong PSV op weg om te verliezen, maar een doelpunt van Moussa Sanoh, een kwartier voor tijd besliste anders. Jong Ajax - Jong PSV is te volgen via @PSV op Twitter, Snapchat (psvofficial) en later volgt een samenvatting op SBS6.

Bekijk ook

SAMENVATTING | SC Verl - PSV

Video

Tevreden Madueke en Teze

Video