De uitslagen van de voetbalzaterdag

Vijf jeugdteams kwamen zaterdag in actie. Lees hier alles over de verrichtingen van onze jeugdteams.

PSV O13 walst ook over AZ heen
Na een zege van maar liefst 11-0 vorig weekend wist PSV O13 ook met grote cijfers te winnen van de leeftijdsgenoten van AZ: 1-6. Grote man was Middag, die een hattrick maakte. De andere doelpunten werden gemaakt door Bouhoudane (2) en Mussche.

O14 wint oefenduel
PSV O14 kwam op zaterdag niet in actie, maar speelde eerder deze week een oefenduel tegen FC Eindhoven. De ploeg kwam vroeg op achterstand, maar wist de wedstrijd wel te winnen. Bressers maakte gelijk met het hoofd, waarna Ettiene vlak na rust de rebound binnen tikte van Van Duiven. In de voorlaatste minuut maakte Ettiene zijn twee doelpunt van de wedstrijd en dit betekende een 2-3 overwinning.

PSV O15 verliest van effectief Ajax
De O15-teams van PSV en Ajax waren erg aan elkaar gewaagd. PSV had vaker de bal, maar creëerde uiteindelijk minder kansen dan de Amsterdammers, die zaterdag erg effectief waren. De ploeg van Heilmann kwam nog terug tot 2-1 dankzij een rake strafschop van captain Babadi, maar dat bleek helaas niet genoeg voor een punt of meer.

PSV O16 afgelast
Het team van De Rooij zou oorspronkelijk een wedstrijd spelen tegen FC Twente, maar dat duel werd afgelast. PSV O16 speelde daarom als vervangend duel een oefenwedstrijd tegen Kbeyoung voetbalacademie en won met 4-1. Doelpuntenmakers waren Van Bommel, Lourens, Gonzaga en Hamelynck. Volgende week speelt het elftal tegen FC Dordrecht.

PSV O17 verliest in slotfase van FC Utrecht
De elftallen van PSV O17 en FC Utrecht waren erg aan elkaar gewaagd, maar het was het PSV O17 van trainer Ramzi dat vaker de bal had. Vooral in de tweede helft was het overwicht zichtbaar. Ondanks het balbezit creëerde het te weinig uitgespeelde kansen om te kunnen scoren. De tegenstander kwam er zelden gevaarlijk uit, dus leek het duel op een 0-0 af te stevenen, tot de slotfase. Vlak voor tijd kreeg FC Utrecht een penalty die werd benut. Een paar minuten later probeerde een FC Utrecht-speler het van heel ver en de bal vloog erin, over doelman Van Lare heen.

PSV O19 wint opnieuw
Na een 2-1 zege vorig weekend op ADO Den Haag wist de ploeg van Van Nistelrooy opnieuw te winnen. In Utrecht was een vroege treffer van Thomas genoeg voor de drie punten.

Klik hier voor alle uitslagen en uitgebreide verslagen.