Daverveld: ‘Ik heb mij goed aangepast bij Jong PSV’

Artikel
Daverveld: ‘Ik heb mij goed aangepast bij Jong PSV’

Tijn Daverveld maakte dit seizoen de overstap van PSV O19 naar Jong PSV. Met Jong PSV presteert hij prima in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdagavond speelt zijn ploeg de laatste wedstrijd in de competitie in het Philips Stadion tegen Telstar.

“In het begin was het vrij moeizaam”, zegt Daverveld over de overstap naar Jong PSV. “Het niveau ligt bij Jong PSV echt een stuk hoger. Je komt tegenstanders tegen die fysiek veel sterker zijn dan bij de O19. Maar ik vind dat ik mij inmiddels goed heb weten aan te passen binnen het team.”

Aan het begin van dit seizoen kwam de verdediger nog uit met PSV O19 in de Youth League. Zo speelde hij in het tweede stadion van FC Barcelona. “Die wedstrijden zijn ook van een heel ander niveau. Dat soort ervaringen neem je wel mee in je ontwikkeling.” 

Jong PSV -Telstar is vrijdag gratis te bezoeken. Daarvoor dien je via onderstaande button een ticket aan te vragen. De PSV FANstore is speciaal voor deze wedstrijd geopend tot de aftrap (20.00 uur). Daar vind je tot de aftrap een aantal exclusieve wedstrijdaanbiedingen.  

Vraag je ticket aan

Bekijk ook

PSV TV | Uitzending 3 juni 2020

Video

Inside Training | 3 juni 2020

Video