Datum Trap voor Trap vastgesteld op 19 april

Artikel
Datum Trap voor Trap vastgesteld op 19 april

Er is een nieuwe datum bekend gemaakt voor Trap voor Trap. De allereerste editie van het initiatief van Spieren voor Spieren vindt plaats op 19 april 2020 in het Philips Stadion.

Evenement
Het evenement is bedoeld om geld op te halen voor kinderen die lijden aan een spierziekte. Dat zijn er in Nederland zo’n 20.000, een voor meer dan de helft gevuld Philips Stadion. Voor deze kinderen is het niet vanzelfsprekend dat al hun spieren goed functioneren. Een spierziekte is vergelijkbaar met topsport. Ze moeten mentaal ongelofelijk sterk zijn en alle kansen pakken om beter te worden. Vandaar dat Spieren voor Spieren het evenement organiseert.

Op zondag 19 april kan door iedereen worden ervaren wat een mentale en fysieke kracht het kost om stap voor stap, of beter gezegd, trap voor trap, succes te boeken. Met het Philips Stadion als decor. Later dit jaar worden er ook nog edities georganiseerd bij AZ en ADO Den Haag. Inschrijven kan hier.

Teller
De teller staat momenteel op een bedrag van meer dan  €83.000. Nadat het evenement eerder uitgesteld werd, is met genoegen een nieuwe datum vastgesteld. Daardoor is er nog ruim twee maanden de tijd om een bedrag van
€100.000 te halen. Meer informatie vind je hier.