Datum PSV - Galatasaray vastgesteld, PSV oefent ook tegen PAOK FC

Artikel
Datum PSV - Galatasaray vastgesteld, PSV oefent ook tegen PAOK FC

De wedstrijd PSV - Galatasaray in de tweede voorronde van de UEFA Champions League wordt gespeeld op woensdag 21 juli. Op woensdag 14 juli speelt PSV in het Philips Stadion een oefenwedstrijd tegen PAOK FC. Bij beide duels zijn 35.000 toeschouwers toegestaan.

Tickets en bewijs
De oefenwedstrijd tegen PAOK FC wordt toegevoegd aan de oefencampagne van het team van Hoofdcoach Roger Schmidt en begint om 20.00 uur. PSV - Galatasaray begint om 21.00 uur. PSV volgt bij toegang tot wedstrijden de regels die opgesteld zijn door de Nederlandse overheid. Supporters die een ticket voor één van deze wedstrijden aanschaffen, dienen via de App Corona Check een toegangscode te kunnen overleggen. Bij geen volledige vaccinatie of herstelbewijs is een (gratis) toegangstest vereist. Een afspraak daarvoor kun je maken via Testenvoortoegang.

Nieuw hoofdstuk, vooruit PSV
Bij het duel met PAOK FC kan het Philips Stadion voor het eerst sinds de virusuitbraak en de daarop door de overheid genomen maatregelen weer volstromen. Een week voordat PSV aantreedt in de tweede voorronde van de UEFA Champions League start daarmee een nieuw hoofdstuk. Omdat de verlengingsperiode van Seizoen Club Cards tot en met 30 juni loopt, start de verkoop voor de duels met PAOK FC en Galatasaray begin juli. Seizoenkaarthouders krijgen hierover als eerste en persoonlijk bericht.

PROGRAMMA PSV
26 juni Eerste training PSV (Besloten)
3 juli Oefenwedstrijd tegen RWD Molenbeek (besloten)
5 t/m 11 juli Trainingskamp Klosterpforte
7 juli Oefenwedstrijd tegen Delbrücker SC (in Duitsland)
10 juli Oefenwedstrijd tegen VfL Osnabrück (in Duitsland)
14 juli Oefenwedstrijd tegen PAOK FC (met publiek)
21 juli PSV - Galatasaray (Q2 UEFA Champions League)