Culinaire samenwerking tussen PSV, JRE & Avant-Garde

Artikel
Culinaire samenwerking tussen PSV, JRE & Avant-Garde

PSV, JRE (Jeunes Restaurants Europe) en Hutten, als exploitant van het Philips Stadion en restaurant Avant-Garde, zorgen dit seizoen samen voor een unieke culinaire invulling. De jonge top chefs van JRE zijn dit seizoen meerdere keren tijdens een aantal wedstrijden aanwezig om op sterrenniveau te koken voor de gasten van restaurant Avant-Garde in het Philips Stadion.

Culinaire passie
In restaurant Avant-Garde zal er dit seizoen een aantal keer een chef van een toprestaurant, aangesloten bij JRE, langskomen om zijn culinaire kunsten te laten zien. Wat JRE en de samenwerking met PSV en diens huiscateraar Hutten hiermee zo uniek maakt? De jonge en gepassioneerde chefs. Samen brengen ze een ‘Never-Ending Passion’ tot leven door samen te creëren, te koken en elkaar te ondersteunen.

De vereniging JRE telt op dit moment meer dan 350 streng geselecteerde toprestaurants en 160 hotels, tezamen goed voor 180 Michelinsterren, verspreid over 15 landen. JRE-chefs geven om herkomst, duurzaamheid en biodiversiteit en koken door middel van moderne kooktechnieken, maar blijven trouw aan culturele herkomst. Ze respecteren hun eigen culinaire identiteit, combineren die met tradities van over de hele wereld en staan open voor nieuwe dingen door middel van innovatie.

Creating stars together
Commercieel Directeur Frans Janssen ziet een passende match tussen PSV en JRE: “De club kan zich goed vinden in de visie van JRE. Investeren in talent zoals JRE dat doet betaalt zich terug, dat weten we bij PSV maar al te goed. Met deze samenwerking hopen we onze gasten een nog uniekere ervaring te bieden op wedstrijddagen.”

Benieuwd naar deze culinaire ervaring? De eerste data zijn reeds bekend: chef Marko Karelse van Villa La Ruche uit Weert trapt op 19 september af rondom de wedstrijd PSV - Feyenoord. Tijdens de wedstrijd tegen Sparta op 3 oktober is chef Herman Cooijmans van restaurant Eden uit Valkenswaard te gast.

Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met business@psv.nl of 040-2505348

Bekijk ook