Contractverlenging voor Kristjánsdóttir

Contractverlenging voor Kristjánsdóttir
2 min

Verdediger Anna Björk Kristjánsdóttir verlengt haar verblijf bij PSV Vrouwen. De IJslandse international kwam in de winterstop over en ondertekende woensdag haar nieuwe contract voor een extra seizoen.

De ervaren verdediger Anna Björk Kristjánsdóttir speelde voorheen enkele seizoenen in de Zweedse competitie voordat ze de overstap maakte naar de Eredivisie Vrouwen. De 29-jarige Kristjánsdóttir maakte in februari een succesvol basisdebuut met direct twee doelpunten. Haar verblijf bij PSV Vrouwen wordt met een seizoen verlengd. “Ik ben positief over mijn eerste maanden in Eindhoven en kijk er naar uit om volgend seizoen weer onderdeel van dit team uit te maken en samen successen te behalen", reageert Kristjansdottir.

Nieuwkomer Chelsea Burns
Naast de contractverlenging kan PSV Vrouwen ook een nieuweling aan de groep toevoegen. Na de eerdere bekendmaking van vijf nieuwkomers (Smits, Foederer, Alkemade, Leuchter en Tillman) sluit ook de Amerikaanse Chelsea Burns aan bij PSV Vrouwen voor het seizoen 2019 – 2020. De 22-jarige Burns uit Florida komt over van Duke University, waar ze de afgelopen seizoenen een stabiele factor in de verdediging vormde. Burns tekent voor een seizoen bij de Eindhovense ploeg en sluit in de voorbereiding aan.