Contract voor drie jeugdtalenten

Artikel
Contract voor drie jeugdtalenten

PSV heeft donderdag drie jeugdige talenten vastgelegd. Het gaat om Rik Schouw (21), Dennis Dengering (19) en Rai Vloet (17). In het Philips Stadion tekenden zij samen met technisch manager Marcel Brands ieder een contract. Voor Dengering is het zijn tweede contract, voor Europees kampioen onder 17 jaar Vloet is het zijn eerste verbintenis.

PSV heeft donderdag drie jeugdige talenten vastgelegd. Het gaat om Rik Schouw (21), Dennis Dengering (19) en Rai Vloet (17). In het Philips Stadion tekenden zij samen met technisch manager Marcel Brands ieder een contract. Voor Dengering is het zijn tweede contract, voor Europees kampioen onder 17 jaar Vloet is het zijn eerste verbintenis. Schouw komt over van Ajax.

Rik Schouw, donderdagmiddag in het Philips Stadion met Marcel Brands. Rik Schouw, donderdagmiddag in het Philips Stadion met Marcel Brands.

Rik Schouw

Rik Schouw (14 maart 1991) uit Roosendaal komt over van Ajax. Daarvoor kwam hij uit voor NAC Breda en maakte hij zijn debuut in het betaald voetbal voor Almere City in de Jupiler League, toen hij daar op uitleenbasis van Ajax speelde. Schouw, een middenvelder, genoot zijn jeugdopleiding bij RBC Roosendaal in zijn geboorteplaats. Hij wordt toegevoegd aan de selectie van Jong PSV en tekende donderdagmiddag een contract voor twee jaar.

Dennis Dengering krijgt felicitaties voor zijn nieuwe contract bij PSV. Dennis Dengering krijgt felicitaties voor zijn nieuwe contract bij PSV.

Dennis Dengering

Voor Dennis Dengering uit Spaubeek is het zijn tweede verbintenis bij PSV. Verdediger Dengering (6 maart 1993), tekende eveneens een contract voor twee jaar. Zijn huidige contract liep af per juli dit jaar. Dengering heeft al een lang verleden bij PSV, sinds seizoen 2003-2004 speelt hij op De Herdgang waar hij begon in de D3. Komend seizoen wordt zijn tiende in het shirt van PSV.

Rai Vloet zet zijn handtekening onder een 3-jarige verbintenis bij PSV. Rai Vloet zet zijn handtekening onder een 3-jarige verbintenis bij PSV.

Rai Vloet

Rai Vloet uit Schijndel werd onlangs Europees Kampioen met het Nederlands elftal onder 17 jaar. Aanvaller Vloet voetbalt al sinds 2005 bij PSV, waar hij in de D3 begon. Komend seizoen wordt zijn alweer achtste jaar in het tenue van PSV. Vloet (8 mei 1995), zoon van Sparta-directeur, trainer en voormalig PSV Hoofd Jeugdopleiding Wiljan Vloet, tekende in het Philips Stadion een contract voor drie jaar.

<i>PSV.nl wenst Schouw, Dengering en Vloet komend seizoen veel succes!</i>

Rik Schouw, een middenvelder, wordt toegevoegd aan Jong PSV. Rik Schouw, een middenvelder, wordt toegevoegd aan Jong PSV.
Dennis Dengering speelt al vele jaren in de jeugdopleiding van PSV. Dennis Dengering speelt al vele jaren in de jeugdopleiding van PSV.
Ook gelukwensen en complimenten van Brands voor de talentvolle Vloet. Ook gelukwensen en complimenten van Brands voor de talentvolle Vloet.