Contract Herbalife met PSV verlengd tot eind 2016

Artikel
Contract Herbalife met PSV verlengd tot eind 2016

PSV en Herbalife zetten de samenwerking tussen beide partijen voort. Het wereldwijd opererend voedingsbedrijf dat onder meer gespecialiseerd is in voedingssupplementen verlengt het contract met PSV voor de periode van twee jaar, tot en met 2016. Conform de verbinding blijft Herbalife Official Supplier van PSV.

Toon Gebrands: “Voedingssupplementen steeds belangrijker in topsport”

Algemeen directeur Toon Gerbrands van PSV ondertekende het contract namens de club. Hij is blij met de overeenkomst. “PSV dankt Herbalife voor de samenwerking tot nu toe. Voeding en voedingssupplementen krijgen een steeds belangrijkere rol in de topsport. Herbalife is een gespecialiseerde en betrouwbare partner op dat gebied. Daarom zijn we tevreden dat we de verbintenis konden verlengen.” Als Official Supplier zal Herbalife PSV voorzien van voedingsproducten en intensief advies over het gebruik daarvan. De sportvoeding is ontwikkeld voor een optimale voorbereiding, training en herstel van de PSV-selectie. “Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking tot dusverre”, zegt Dr. Rolf Timmermans, clubarts van PSV. “Herbalife is een vakbekwaam en gespecialiseerd bedrijf op het gebied van sportvoeding. Een samenwerking met hen is belangrijk voor de prestaties van onze spelers.”

Michel Sinot, Herbalife

Michiel Sinot, Country Director Nederland & België van Herbalife is ook zeer tevreden met de verlenging van het contract. “Het is voor ons belangrijk om op het allerhoogste niveau te laten zien hoe belangrijk voeding voor het behalen van topprestaties is. In samenspraak met de medische staf kijken wij welke producten het beste aansluiten bij de voedingsbehoefte van de spelers. Wij zijn dan ook blij dat Herbalife onderdeel is van het succes van PSV”, aldus Sinot.

Michiel Sinot, Country Director Nederland & België van Herbalife en Toon Gerbrands. Michiel Sinot, Country Director Nederland & België van Herbalife en Toon Gerbrands.

Over Herbalife

Herbalife is een van ’s werelds meest vooraanstaande aanbieders van producten voor gewichtsbeheersing, doelgerichte voedingssupplementen, energie, sport en fitness en verzorgingsproducten voor mensen die een evenwichtige levensstijl nastreven. Wetenschappelijk onderzoek staat aan de basis van de ontwikkeling van de producten van Herbalife. Alle producten worden exclusief aangeboden via een netwerk van meer dan 3 miljoen onafhankelijke Members wereldwijd. Zij begeleiden hun klanten intensief en maken programma’s op maat. Gezien de nadruk op gezonde voeding en een actieve levensstijl, sluiten sportsponsorships goed aan op de visie van Herbalife.