Cocu tevreden na winst op Go Ahead

Cocu tevreden na winst op Go Ahead
2 min

Hoofdcoach Phillip Cocu oogde op de persconferentie na afloop van de 0-3 zege op Go Ahead Eagles zeer tevreden. Hij loofde het spel van PSV, met name dat van de eerste helft.

Cocu complimenteert PSV
“Ik vond dat we uitstekend aan de wedstrijd begonnen en speelden een geweldige eerste helft”, aldus Cocu. “We waren gebrand op een resultaat, we wilden een goede reactie geven op de nederlaag tegen Ajax. Dat lieten we in de eerste helft duidelijk te zien. We legden goede aanvallen op de mat en achterin gaven we niks weg. In de tweede helft was er wel de intentie om zo door te blijven gaan, maar door de stand ging de ploeg een tandje lager schakelen. Uiteindelijk ben ik zeer tevreden met het optreden van mijn team. Een prima overwinning en een belangrijke zege. De complimenten zijn voor mijn ploeg”, besloot Cocu.

Go Ahead angstig volgens Booy
“Het gaat erom met elke intentie je aan de wedstrijd begint”, begon hoofdcoach Foeke Booy. “Als je begint in de eerste helft zo start als je in de tweede helft doet, kan valt er een wedstrijd van te maken. Dat hebben we niet gedaan en PSV kwam er veel te makkelijk doorheen. PSV heeft een uitstekende ploeg en daar kan je van verliezen. De manier waarop is echter niet om blij van te worden. We waren veel te angstig. De wedstrijd was in de eerste helft al verloren”, sloot Booy af.