Cocu: PSV vanavond van grote klasse

Cocu: PSV vanavond van grote klasse
2 min

Phillip Cocu gaf direct na afloop van de wedstrijd voor de camera van FOX Sports aan dat hij had genoten van zijn ploeg. Op de persconferentie onderstreepte hij dat. “Wat de ploeg vandaag heeft gebracht is van grote klasse.”

Cocu geniet van treffer Pröpper
Phillip Cocu hield het op de persconferentie bij een paar woorden. “Ik kan heel kort zijn. Voor ons is dit al jaren een lastige uitwedstrijd. We hebben het hier altijd lastig. Als je dan ziet hoe wij spelen kan een coach alleen maar tevreden zijn. Wat de ploeg vandaag heeft gebracht is van grote klasse.” Speciale woorden had Cocu voor de treffer van Davy Pröpper, de man die PSV op prachtige wijze op 0-2 zette. “Dat zijn van die moment dat je als coach van je ploeg geniet.”

Van de Looi: ‘We zijn weggespeeld’
FC Groningen-trainer Erwin van de Looi was vanzelfsprekend minder tevreden met het optreden van zijn ploeg. “Dit was een heel teleurstellende avond”, begon hij. “Je weet dat je tegen de beste ploeg van Nederland speelt en we hoopten daar mee mee te kunnen, maar dat is geen moment gelukt. We hadden te weinig diepte in het spel. De laatste veertig minuten zijn we helemaal weggespeeld. Dit is een hele slechte prestatie van ons. We moeten de koppen bij elkaar steken, want dit kan niet.”