Cocu blikt vooruit op Go Ahead Eagles

Cocu blikt vooruit op Go Ahead Eagles
2 min

Hoofdcoach Phillip Cocu hoopt na de wedstrijden tegen FC Zenit en Ajax dat PSV de goede lijn van voor de twee nederlagen weer op kan pakken tegen Go Ahead Eagles. Dat zei hij op de wekelijkse persconferentie.

PSV niet uit de flow
“Na die nederlagen moeten we een goede reactie zien te geven”, begon Cocu. “Maar we zijn zeker niet uit de flow geraakt. Tegen Ajax hebben we uitstekend gespeeld en verloren we doordat we op het eind veel risico’s namen. De teleurstelling hebben we even moeten verwerken, maar we zijn niet uit ons goede ritme geraakt. We worden door thuis te verliezen echt niet nerveus. De focus ligt vol op zaterdag als we uit spelen bij Go Ahead Eagles.”

Sfeervolle Adelaarshorst
Op bezoek bij Go Ahead verwacht Cocu dat de tegenstander veel steun van het fanatieke publiek gaat krijgen. “Vorig seizoen stonden we vrij snel 2-0 achter en ook Ajax heeft het pas geleden nog moeilijk gehad hier”, aldus Cocu. “Je ziet gewoon dat er geen eenvoudige tegenstanders meer zijn. Go Ahead heeft een fysiek sterke ploeg en zal veel steun krijgen van de fanatieke aanhang. Daar zullen wij slim mee om moeten gaan. Maar als wij zo spelen als tegen Ajax, dan kunnen wij zeker een resultaat halen.”

Volle ziekenboeg
Tegen Go Ahead Eagles kan PSV niet beschikken over Santiago Arias, Karim Rekik en Adam Maher. Luciano Narsingh is wel van de partij, zo bevestigde Cocu. “Maher kampt met een verrekking tussen zijn bil en hamstring, hij is niet fit genoeg. Narsingh trainde weer mee en kan wel spelen. Voor de andere drie komt de wedstrijd in Deventer nog te vroeg”, besloot Cocu.