Clinics kerstvakantie bijna uitverkocht

Artikel
Clinics kerstvakantie bijna uitverkocht

De PSV Soccer School indoor clinics zijn voor alle voetballers en voetbalsters van 7 tot en met 13 jaar. Inschrijven kan via de boekingsmodule op de Soccer School-website (zie button onder). Wees er snel bij want vol is vol! Meer info? Lees snel verder.

Wat is het?
Na het grote succes van de compleet uitverkochte clinics in de herfstvakantie heeft PSV een nieuw alternatief voor de koudere dagen ontwikkeld; de Indoor Clinics. Alle kinderen maken kennis met de specifieke visie, trainingsmethodieken en coaching van de PSV-jeugdopleiding. De PSV-trainers hebben hun training speciaal afgestemd op de de omstandigheden in de zaal. Door de andere ondergrond worden andere dingen van de kinderen gevraagd dan op het veld. Het spelelement staat centraal, maar altijd met de focus op ontwikkeling en prestaties.

Boek een Indoor Clinic

Leer van onze Esporters
Ook voor Esporters is er genoeg te doen in de kerstvakantie. Heb je FIFA 19 al een tijdje maar wil je nét dat laatste stapje zetten om divisie 1 te halen? Of heb je FIFA 19 pas net binnen en wil je zo snel mogelijk het hoogste niveau aantikken? Schrijf je dan in voor de Esports clinics van PSV! Speel FIFA 19 in de exclusieve Esports Room in het Philips Stadion, lunch terwijl je uitkijkt op het veld in De Verlenging en laat alles wat je geleerd hebt zien tijdens een toernooi.

Boek een Esports Clinic

Trainingsmodule 
De nieuwe trainingsmodule van de PSV Soccer School gaat van start in januari. Het thema van deze module is ‘keuzes maken’. Leer om altijd de beste oplossing re kiezen in het veld. Ga je voor het schot of kies je toch voor een pass naar je medespeler? Tijdens de trainingsmodule worden alle kinderen professioneel begeleid zoals de PSV-jeugdspelers ook dagelijks ervaren. Ook deze trainingsmodule is populair. Daarom zijn er alleen nog plekken beschikbaar in de 13-15 jaar categorie.

Reserveer een plaats in de trainingsmodule

Bekijk ook

SAMENVATTING | PSV O19 - Sparta O19

Video

Dit was PSV - Apollon Limassol

Video