Breng deze herfstvakantie een bezoek aan PSV

Breng deze herfstvakantie een bezoek aan PSV
2 min

De zomer is voorbij en binnenkort vallen de bladeren van de bomen. Dat betekent dat de herfstvakantie weer voor de deur staat. Bezoek deze vakantie het Philips Stadion of de PSV Academy met de speciale tours die tijdens de herfstvakantie worden georganiseerd.

Met een PSV Herfst Tour bezoek je alle bijzondere plekken in het Philips Stadion. Onder begeleiding van een deskundige gids breng je een bezoek aan de officiële kleedkamers, de ruimte waar de persconferenties plaats vinden en uiteraard het veld waar onze helden schitteren. Naast het heden kijken we ook naar het verleden. Na de tour krijg je uitgebreid de tijd om rond te kijken in het PSV Museum en leer je alles over de rijke historie van PSV.

Speciale Phoxy en Academy Tour
Op woensdag 16 oktober zijn er twee speciale tours. Kinderen kunnen in het Philips Stadion terecht voor een exclusievetour door het Philips Stadion waar ook Phoxy bij aanwezig is*. Op diezelfde dag opent ook de gloednieuwe PSV Campus haar deuren, exclusief voor supporters van PSV. Ben jij benieuwd hoe de PSV’ers van de toekomst worden opgeleid? Of hoe PSV Vrouwen zich voorbereidt op een wedstrijd. Boek dan een PSV Academy Tour De Herdgang. Klik hieronder om naar de overzichtspagina te gaan.

*Phoxy is ook op zaterdag 19 oktober tijdens de tour door het Philips Stadion.

Naar de boekingsite