Blik op De Herdgang: Van de Riet op schot

3 min

In Blik op De Herdgang lees je iedere week een update over onze jeugdteams. Slechts een aantal kwam afgelopen weekend in actie, maar de resultaten mochten er zijn. Net als vorige week wist ieder team zijn wedstrijd te winnen.

Milan van de Riet helpt PSV O16 voorbij ADO Den Haag O16
Na een mooi internationaal toernooi in Madrid speelde PSV O16 zaterdagochtend de eerste competitiewedstrijd. Op De Herdgang ontving de ploeg van trainer Adil Ramzi ADO Den Haag O16. Spits Milan van de Riet zorgde er met een dubbelslag voor dat de volle buit in Eindhoven bleef: 2-0. Halverwege de eerste helft maakte de aanvaller zijn twee treffers in een tijdsbestek van vijf minuten. Een goede voorbereiding op een spannende week. Dinsdag speelt de ploeg uit tegen Ajax en zaterdag komt Feyenoord op bezoek.

PSV O15 boekt solide zege op FC Volendam O15

Na de heerlijke zege op Ajax vorige week stond voor PSV O15 de eerste thuiswedstrijd van het seizoen op het programma. Op De Herdgang werden de leeftijdsgenoten uit Volendam met 3-1 verslagen. Jesper Uneken zorgde na negentien minuten spelen voor de 1-0, wat ook de ruststand was. PSV had genoeg kansen om de wedstrijd al in de eerste helft in het slot te gooien, maar na tal van kansen werd het aan het begin van de tweede helft 1-1. PSV stelde echter alsnog orde op zaken en liep via doelpunten van Chahid El Allachi en Iggy Houben uit naar 3-1. Lees hier een verslag met meer wedstrijddetails.

Knappe zege voor PSV O14 op bezoek bij Ajax O14
Na de monsterzege van Ajax O14 op de leeftijdsgenoten van Sparta vorige week (9-0) was de ploeg van Joonas Kolkka gewaarschuwd. PSV won zelf ook met 3-2 van FC Utrecht, maar wist dat Ajax andere koek was. De Amsterdammers begonnen sterk en kwamen nog voor rust op een 1-0 voorsprong. De tweede helft was voor PSV. Tim van de Heuvel zorgde met een mooie kopbal voor de 1-1 en een paar minuten later maakte Isaac Babadi de 1-2. Ajax kwam niet meer tot scoren en de drie punten gingen mee naar de koploper uit Eindhoven.