Blik op De Herdgang: PSV O19 wint ruim

Artikel
Blik op De Herdgang: PSV O19 wint ruim

In Blik op De Herdgang lees je iedere week een update over onze jeugdteams.

Madueke en Vertessen trefzeker
Dankzij een knappe 3-0 zege in Arnhem doet PSV onder 19 weer vol mee in de kampioenspoule. Het team van coach Ruud van Nistelrooy versloeg Vitesse onder 19, dat vorige week nog verrassend te sterk was voor Ajax, dankzij treffers van Noni Madueke, Yorbe Vertessen en een eigen doelpunt. Achterin had het de zaken bovendien goed op orde door nauwelijks kansen weg te geven. Lees hier een verslag van de wedstrijd terug.

Onder 17 onderuit 
Voor PSV onder 17 verliep het weekend een stuk teleurstellender. Zij begon de kampioenspoule met een 3-0 thuisnederlaag tegen FC Groningen. Alle Groningse doelpunten werden gescoord in de tweede helft. Een verslag van de wedstrijd lees je hier. Woensdag speelt PSV O17 een bekerduel tegen Excelsior.

Eerste zege PSV O15
Na een 2-2 gelijkspel tegen FC Utrecht won PSV onder 15 afgelopen weekend zijn eerste wedstrijd in de Eredivisie Hoog. In Friesland was een doelpunt van Iggy Houben – afgelopen week ook al trefzeker – voldoende voor de zege op sc Heerenveen O15 (0-1). Hoe de wedstrijd verliep, zie je hier.

Bekijk ook

SAMENVATTING | PSV O19 - Sparta O19

Video

Dit was PSV - Apollon Limassol

Video