Blik op De Herdgang: O15 en O19 scoren er op los

Artikel
Blik op De Herdgang: O15 en O19 scoren er op los

Een overzicht van de wedstrijden die de jeugdteams dit weekeinde speelde.

PSV O16 redt het niet
Afgelopen vrijdag speelde PSV O16 de uitwedstrijd tegen koploper AZ O16. De topwedstrijd moest door PSV gewonnen worden als de ploeg zich nog wilde plaatsen voor de kampioenspoule. Het werd echter 2-2 en daardoor eindige PSV als vijfde terwijl een plek bij de eerste vier nodig was. Milan van de Riet en Iggy Houben scoorden.

O13 wint topper tegen Feyenoord
De jongens van PSV O13 stonden zaterdagochtend voor een topwedstrijd op De Herdgang. De leeftijdsgenoten van Feyenoord kwamen op bezoek in Eindhoven, waar PSV de hele wedstrijd de betere partij was en uiteindelijk verdiend won met 2-0. Wessel Kuhn en Zaid El Bakkali scoorden. Een uitgebreider verslag lees je hier.

Punt voor PSV O14
PSV O14 speelde zaterdagochtend tegen de leeftijdsgenoten van AZ. De Alkmaarders hadden aan één punt genoeg om winterkampioen van de competitie te worden. Dat gebeurde, want de wedstrijd eindigde in 1-1. Dat was na de 6-1 nederlaag in Alkmaar eerder dit seizoen een mooi resultaat. Jason van Duiven scoorde namens PSV. Meer lees je op deze pagina.

O17 speelt gelijk in Zwolle
De mannen van Johann Vogel, trainer van PSV O17, reisden zaterdagochtend af naar Zwolle voor het uitduel tegen PEC Zwolle. Het liep uit op een 2-2 waarin Djenairo Daniëls en Milan Beumer doel troffen voor PSV.

PSV O15 scoort er op los en wint
Voor PSV O15 werd het een succesvolle zaterdagochtend. De ploeg won op De Herdgang met 5-2 van ADO Den Haag. Ruben van Bommel maakte een hattrick, Jesper Uneken nam de andere twee doelpunten voor zijn rekening. ADO kwam nog wel op voorsprong, maar uiteindelijk konden de jongens met een tevreden gevoel de winterstop in. Meer over dat duel lees je hier.

Vier treffers én een zege voor O19
PSV O19 speelde zaterdag op bezoek in Rotterdam tegen de leeftijdsgenoten van Sparta. Het duel eindigde in 1-4 door treffers van Ihattaren, Timan, Horvath en Madueke. Bekijk hier een fotoverslag.

Bekijk ook