Blik op de Herdgang: Mooie zege voor PSV O15

De zeges van PSV 1 en Jong PSV zijn je vast niet ontgaan. Afgelopen weekend kwamen veel jeugdteams van PSV echter ook in actie. Daarover lees je in Blik op De Herdgang iedere week een update.

PSV O17 stevig onderuit
De eerste jeugdwedstrijd van het weekend was die van PSV O17. De ploeg had door omstandigheden al even niet meer gespeeld in competitieverband. Vrijdagmiddag trad de ploeg van Johann Vogel in eigen huis aan tegen de leeftijdsgenoten van Vitesse. Het werd een pijnlijke nederlaag. Na tien minuten spelen stond het al 0-2 en nog voor het uur werd het 0-3. Een uitgebreider verslag lees je hier.

O13 verliest topper van Feyenoord

PSV O13 speelde zaterdagochtend een heuse topwedstrijd op Sportcomplex Varkenoord. Feyenoord was met 1-0 te sterk voor een matig PSV. Het enige doelpunt viel al na vier minuten spelen. Meer lees je in het wedstrijdverslag.

Mooie zege voor PSV O15

Hoofdtrainer van PSV O15 Edwin de Wijs kan terugkijken op een goed weekend. Hij zag zijn ploeg met 2-0 winnen op bezoek bij ADO Den Haag. Een belangrijke zege richting de Eredivisie Hoog die na de winterstop gespeeld wordt. Iggy Houben maakte een snelle 0-1 en Ruben Van Bommel verdubbelde de marge nog in de eerste helft. Een mooi herstel na de 4-3 nederlaag tegen Vitesse vorige week.

Flinke dreun voor PSV O16 tegen koploper AZ
PSV O16 wilde zich op De Herdgang graag revancheren van het verlies tegen FC Volendam een week eerder. Dat liep anders, want koploper AZ won met grote cijfers: 2-5. Jenson Seelt en Dylan Hopman scoorden voor PSV. Meer over het wedstrijdverloop en het spelbeeld lees je hier.

Brilstand bij zowel O14 als O19
De wedstrijden van PSV O14 en PSV O19 begonnen en eindigden allebei doelpuntloos. Beide teams speelden tegen AZ. Op deze pagina vind je van de partij van O19 een videosamenvatting en een fotoverslag.