Blik op De Herdgang: Bekerclash PSV O16 en PSV O17

Artikel
Blik op De Herdgang: Bekerclash PSV O16 en PSV O17

Naast PSV 1 en Jong PSV kwamen er afgelopen weekend ook verschillende jeugdteams in actie. Hoe verging het die ploegen? Je leest het in Blik op de Herdgang.

PSV O17 wint bekerduel van PSV O16
Een opvallende clash vrijdagmiddag op De Herdgang. Daar ontmoetten PSV O17 en PSV O16 elkaar in het bekertoernooi. PSV onder 17 haalde flink uit en won met 4-0 van de één jaar jongere groep. Iggy Houben, Noni Madueke, Kees van Lindert en Jeremy Antonisse scoorden.

PSV O13 wint in Enschede
Het enige competitieduel van dit weekeinde werd gespeeld door PSV onder 13. De ploeg wist uit bij FC Twente met 1-0 te winnen. Eus Waayers tekende voor de enige treffer. Een wedstrijdverslag lees je hier.

PSV O14 haalt uit 
De rest van de jeugdteams van PSV oefende. Onder die ploegen ook PSV onder 14 en dat team haalde uit. Wat heet: liefst 6-0 werd het tegen FC Volendam O14. Jason Duiven en Tim van den Heuvel scoorden beiden tweemaal. De andere twee treffers werden gemaakt door Bram Rovers en Enzo Geerts.

Ook vette zege PSV O15
PSV onder 15 haalde de zes treffers niet, maar won ook dik. Tegen de leeftijdsgenoten van NAC Breda werd het 4-1 dankzij treffers van Jaivy Lourens, Iggy Houben, Chahid el Allachi en Livano Comenencia.

Bekijk ook