Bijna € 8.000 voor PSV-shirts

Artikel
Bijna € 8.000 voor PSV-shirts

De PSV-shirts die na afloop van PSV - FC Barcelona werden geveild hebben € 7.811,- opgeleverd. Verschillende PSV’ers stonden na afloop van het Champions Leagueduel hun shirt af voor een veiling voor het goede doel. Het geld komt volledig ten goede aan het project PSV United. Wat de PSV Foundation nog meer deed, lees je hieronder.

Wensdag Yente
Dankzij de PSV Foundation beleefde Yente uit Twente een dag om nooit te vergeten. Alle gezinsleden van Yente zijn dol op voetbal kijken en fan van PSV. Daarnaast voetballen ze ook zelf. Een bezoek aan het Philips Stadion is dan ook een 'schot voor open doel'. Jeslynn Kuijpers, speelster van PSV Vrouwen en werkzaam bij de PSV Foundation leidde iedereen rond. Van kleedkamer tot Business Rooms en pas tegen 16.30 uur zwaaide de ster van het damesteam de limousine die Yente in Eindhoven bracht uit.

Wijksteunpunt PSV
Wist je dat de cliënten van het Wijksteunpunt PSV heel wat werk voor de club opknappen? De mannen en vrouwen werken vanuit het Philips Stadion aan allerlei klusjes. Afgelopen week hebben ze voor de stadiontours van PSV zo'n 4.000 keycords bevestigd aan de PSV Tours-kaarten.

PSV United verrast door PSV O17
In Woensel-West verrasten de spelers van PSV O17 afgelopen week deelnemers van Woensel-West United. De PSV’ers haalden de United-spelers uit de klas om samen te trainen. Tijdens de trainingsoefeningen werden gesprekken gevoerd om meer over elkaars leven te weten te komen. Afsluitend werd er een groepsfoto voor de school gemaakt, waar later een kerstkaart van gemaakt wordt. Deze kaarten worden komende week rondgebracht bij (eenzame) ouderen in de wijk.

Bekijk ook

HISTORY | #VITPSV

Video

'We hebben heel het team nodig'

Video