Bied op gedragen PSV-shirts

Artikel
Bied op gedragen PSV-shirts

Wil jij een uniek PSV-shirt en tegelijkertijd de PSV Foundation steunen? Verschillende PSV’ers staan hun shirts na afloop van PSV - FC Barcelona af om te veilen voor het goede doel. Bemachtig een uniek stuk voetbalhistorie*.

BIED MEE

Bieden vanaf de aftrap 
Woensdag speelt PSV thuis tegen één van de grootste clubs ter wereld. De shirts die de PSV-spelers tijdens deze wedstrijd dragen worden online geveild op. Direct na de wedstrijd signeren de spelers de shirts, maar al vanaf de aftrap bied je mee. Zondagavond 21.00 uur sluit de veiling. Blijkt dat jij dan het hoogste bod hebt gedaan, dan ontvang je een gedragen, ongewassen én gesigneerd PSV-shirt. De opbrengst van de veiling komt ten goede aan de PSV Foundation.

Binnen voor sinterklaasavond 
Na ontvangst van betaling wordt het shirt binnen 24 uur aangetekend en gratis verzonden. De shirts zijn dus gegarandeerd op tijd binnen voor sinterklaasavond. Betalen kan eenvoudig en veilig via iDeal, creditcard en PayPal.

De PSV Foundation
PSV draagt al meer dan honderd jaar op een positieve manier bij aan de hedendaagse maatschappij. De maatschappelijke sportvereniging voor Philips-medewerkers is uitgegroeid tot een internationale voetbalclub waar betrokken ondernemen hoog in het vaandel staat. Sinds januari 2017 zijn deze maatschappelijke activiteiten van PSV ondergebracht in de PSV Foundation. De PSV Foundation wil verbondenheid stimuleren, voetbal- en levensvaardigheden positief beïnvloeden en een gevoel van trots creëren. Meer weten? Ga naar PSV.nl/foundation.

*De link werkt vanaf de aftrap van PSV - FC Barcelona.