Bezoekersrecord Eredivisie Vrouwen aanstaande

Artikel
Bezoekersrecord Eredivisie Vrouwen aanstaande

Er lonkt een nieuw bezoekersrecord in de Eredivisie Vrouwen. Voor PSV - Ajax zijn inmiddels 11.000 tickets verkocht, waarmee het oude record uit 2009 al ruim is overtroffen. In het Koning Willem II Stadion kwamen destijds 10.000 fans kijken naar Willem II - AZ. Het Philips Stadion gaat hier in maart overheen.

Topduel in Philips Stadion
Op vrijdag 20 maart treedt PSV Vrouwen om 19.30 uur in het Philips Stadion aan tegen Ajax Vrouwen. Hoewel een bezoekersrecord dus aanstaande is, hopen we die avond zoveel mogelijk fans te verwelkomen. Steun jij PSV Vrouwen in het Philips Stadion? De toegangskaarten voor PSV Vrouwen - Ajax Vrouwen zijn voor € 3,- verkrijgbaar via onderstaande button.

Tickets

Vrouwenvoetbal in Eindhoven
Het Philips Stadion is inmiddels bekend terrein voor het Nederlandse vrouwenvoetbal. De OranjeLeeuwinnen speelden er reeds drie interlands en trokken een record aantal toeschouwers (30.640) naar Eindhoven tijdens het uitzwaaiduel voor het WK 2019. Ook loopt er een bid met een rol voor oud-PSV’er Daniëlle van de Donk om de UEFA Woman’s Champions League Finale 2023 naar het Philips Stadion te halen. Gezien de populariteit van het Nederlandse vrouwenvoetbal en de sportieve ontwikkelingen bij PSV Vrouwen achtte de PSV-directie de tijd rijp om dit voorjaar een competitiewedstrijd in het Philips Stadion te organiseren. Bij de huidige koploper spelen onder andere Oranje-internationals Aniek Nouwen en Katja Snoeijs.