Bezoek PSV Vrouwen - VV Alkmaar!

Artikel
Bezoek PSV Vrouwen - VV Alkmaar!

PSV Vrouwen speelt vrijdag haar eerste thuiswedstrijd in de Eredivisie Vrouwen. Het vrouwenteam is gebrand om de drie punten in eigen huis te houden. Kom jij het team van Sander Luiten aanmoedigen?

Na de valse start in het openingsduel tegen FC Twente (1-0) speelt PSV Vrouwen haar eerste thuisduel van de competitie. Op sportcomplex De Herdgang ontvangt PSV om 19.30 uur het vrouwenteam VV Alkmaar. Deze ploeg opende de competitie met een 3-1 winstpartij tegen Achilles’29. Voor PSV-spits Katja Snoeijs heeft het duel een bijzonder tintje, zij treft haar voormalige ploeg waar ze de afgelopen seizoenen topscoorder werd van de Eredivisie Vrouwen. PSV is gebrand op een goed resultaat in eigen huis en hoopt daarbij op de steun van het thuispubliek. Kom jij de ploeg aanmoedigen?

Toegang vanaf € 3,00
De Herdgang is vanaf 18.30 uur geopend voor het publiek. Toegangskaarten zijn bij het verkooploket verkrijgbaar vanaf € 3,00. Er worden aan de kassa ook PSV Vrouwen Seizoen Club Cards verkocht, waarmee je dit seizoen voor slechts € 20,00 alle thuiswedstrijden van het vrouwenteam kunt bezoeken. Na afloop van de wedstrijd nemen de speelsters tijd voor handtekeningen en foto’s met de fans.

Bekijk ook

'Onze eigen schuld'

Video

`We moeten meteen alert zijn'

Video